(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö,
Suomalainen Kirjakauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Etsimme asiakkaallemme Suomalaiselle Kirjakaupalle ostotiimiin
 
TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
 
Etsimme tavarapuolen tuotepäällikköä vastaamaan Suomalaisen Kirjakaupan tarjonnan
laajentamisesta ja kehittämisestä nimettyjen tavarapuolen tuoteryhmien osalta.
 
Vastaat työssäsi oman vastuualueesi myynnistä, myyntikatteesta ja vaihto-omaisuudesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja raportoit kaupalliselle johtajalle. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä.
 
Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hyvä kokemus vähittäiskaupan ketjun, mielellään käyttötavaran ostotoiminnasta ja tavararyhmän johtamisesta. Sinulta löytyy kaupallista koulutusta, työotteesi on innovatiivinen ja lähestyt uusia asioita positiivisesti. Olet sinut erilaisten ostotoimintaan liittyvien järjestelmien kanssa ja valmis opettelemaan uutta. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvaa englantia ja tulet toimeen ruotsilla. Olet valmis työskentelemään tiiviisti yhteistyössä oman osastosi lisäksi myynnin, markkinoinnin ja myymäläkehityksen kanssa. Haluat kehittää yhteistyösuhteita jo olemassa oleviin yhteistyökumppaneihin ja etsiä aktiivisesti uusia kannattavia kumppanuuksia. Tämän kaiken lisäksi pystyt luomaan ympärillesi myönteistä, eteenpäin katsovaa ja innostunutta henkeä. Työtehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, osaavan, innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä Otava-konsernin tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Meillä saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä monipuolisesti.
 
Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.badenochandclark.fi viimeistään 18.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 8.2.18 alkaen Sisko Lahtinen 040 779 5541.