(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Tecalemit Flow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Tecalemit Flow Oy
Tecalemit Flow Oy:n tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat. Laajennamme ja ylläpidämme jatkuvasti kilpailukykyistä tuotevalikoimaa ja osaamistamme läheisessä yhteistyössä johtavien valmistajien kanssa. Markkina-alueemme on Suomi.
Toimenkuva
Tehtävässä myyt konsultoivalla otteella venttiili-/pumppuosaston tuotteita sekä niihin liittyviä palveluita. Kasvatat ja hoidat olemassa olevia asiakkuuksia sekä teet uusasiakashankintaa. Työnkuvaan kuuluu tarjousten teko, neuvottelut ja yhteistyö yhteistyökumppanien kanssa (suunnittelutoimistot, loppukäyttäjät ja teollisuuden huoltoyritykset). Aktiivinen yhteistyö avaintoimittajien kanssa on olennainen osa työtä.
Odotamme sinulta
Olet aidosti myyntitehtävissä viihtyvä, avoin ja yrittäjämäisen asenteen työntekoon omaava henkilö. Haluat tehdä pitkäjänteistä myyntiä keskittyen olemassa oleviin tavoitteisiin.
Odotamme, että sinulla on teknistä ymmärrystä ja olet aidosti kiinnostunut myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä, siedät välillä kiireistä työtahtia ja olet työotteiltasi itseohjautuva, täsmällinen ja tarkka.
Koulutus ja työkokemus
Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutus esim. insinööri, diplomi-insinööri (konetekniikka/prosessiteollisuus/teollisuuden tuotanto) ja mielellään kokemusta teknisten tuotteiden myynnistä. Pärjäät sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Eduksi luemme ruotsin kielen taidon. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidempään työelämässä ollut hakija. Tärkeintä on, että olet myyntihenkinen ja itseohjautuva persoona ja viihdyt työn parissa matkustaen.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen haastavassa työtehtävässä ja mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Tuotekoulutus on kattava ja saat hyvän perehdytyksen työhön. Tuotekoulutuksia järjestää päämiehemme Euroopassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marcus Finne p, 044 700 6754. Rekrytoinnin teemme yhteistyössä Vmp Groupin kanssa.

Jos tunnistit itsesi ja etsit uusia haasteita, hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@vmp.fi 04.03.2018 mennessä otsikolla ”Tuotepäällikkö, Tecalemit Flow Oy”.
Kesto
yli 12kk vakituinen
Lisätietoja
Tiina Sandell, Tiina.Sandell@vmp.fi, 0403075109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.03.2018 mennessä.