(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö - Yritysten omaisuus- ja keskeytysvakuutukset
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Meillä Fennialla on käynnissä monivuotinen uudistamishanke, Tulevaisuuden Fennia. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan ja uudistustyömme ammentaa näistä juurista. Rakennamme tulevaisuuden Fenniaa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa. Elämä on tehty elettäväksi. Siksi on Fennia.

Me Fennian Vakuutuspalveluissa haluamme varmistaa asiakkaidemme arjen sujuvuuden ja tarjota erinomaisia riskienhallintatuotteita ja -palveluja. Asiakaslähtöisten ja sujuvien palveluiden tuottamiseksi osastomme asiantuntijat kehittävät yritysasiakkaillemme heidän toimintaansa tukevia tuotteita ja palveluita ja vastaavat tuoteportfolion hallinnan kyvykkyyksistä sekä vakuutusjärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä.

Etsimme nyt joukkoomme oma-aloitteista ja analyyttistä yritysten vakuuttamisen ammattilaista vastaamaan yritysten omaisuus- ja keskeytysvakuutusten tuoteportfoliosta, sen asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä kannattavuuden seurannasta. Osaat analysoida olemassa olevaa asiakaskantaa ja projektien hallinta on sinulle tuttua. Työtehtävässäsi osallistut myös uuden vakuutusjärjestelmän rakentamiseen.

Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja monipuolisia, sillä työskentelet laajalti Fennian asiantuntijoiden kanssa ja osallistut erilaisiin projekteihin. Tulet saamaan näköalapaikan yrityselämään ja pääset suunnittelemaan Tulevaisuuden Fenniaa yhdessä muiden fennialaisten kanssa. Työpaikan sijainti on pääkonttorillamme, Helsingin Länsi-Pasilassa.

 

Hakijalta odotamme

  • tuntemusta yritysvakuuttamisen tuotteista
  • useamman vuoden työkokemusta soveltuvista tehtävistä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi
  • yhteistyökykyä, määrätietoisuutta, päätöksentekokykyä ja aloitteellisuutta
  • joustavuutta, muutoskyvykkyyttä ja halua kehittyä
  • positiivista ja aktiivista asennetta
  • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto)

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme näköalapaikkaa suomalaiseen yrityskenttään ja sen erilaisiin haasteisiin. Saat heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Riikka Akselinmäki, jonka tavoitat parhaiten ke 7.10. klo 9 - 10 puh. 050 574 7141. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 11.10.2020 mennessä. Älä jätä hakemusta kuitenkaan viime tippaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Yhteyshenkilö

Riikka Akselinmäki

0505747141

riikka.akselinmaki@fennia.fi