(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, vakuudelliset kulutusluotot
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea sykähdyttäviä palvelukonsepteja ja tuotteita monialaisessa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Kehittäminen ja teknologiat –organisaatiomme Pankkitoiminta –osastolla olemme ilahduttavan keskeisessä asemassa OPn pankkiliiketoiminnan näkökulmasta. Voimme vaatimattomasti mutta vilpittömästi todeta, että teemme asioita, joilla on merkitystä ihmisten arjessa.

Sinun roolisi

Tässä tuotepäällikön roolissa vastaat vakuudellisten kulutusluottojen tuotealueen kehittämisestä. Ohjaat kehitystiimien prioriteetteja sekä ylläpidät ja manageeraat tiekarttaa ja kehittämisen backlogia.

Jotta menestyt tehtävässäsi, keskustelet vakuuttavasti liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien kanssa, kirkastaen kaikille tuotealueesi tavoitteita. Työskentelet matriisiorganisaatiossamme poikkifunktionaalisesti yhdessä mm liiketoiminnan, koodareiden, toimittajien ja riskienhallinnan kanssa. Tehtävä on erittäin keskeinen pankkitoiminnan kehittämisen kannalta.

Sinun tilaisuutesi

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

Tiimimme on melkoisen monipuolinen porukka, mutta meitä pääosin yhdistävä tekijä on se, että olemme vahvoja ammattilaisia ja viimeistään OP-työuramme aikana ottaneet haltuun finanssialan lainalaisuuksia. Suurin osa meistä on työskennellyt OPlla pitkään, mutta joukossa on myös muutama hieman tuoreempi kasvo, jotka ovat kuitenkin jo hankkineet vankan kokemuksen talomme ulkopuolelta.

Oletko hakemamme osaaja?

Sinulla on jo kokemusta digitaalisten tuotteiden tuotejohtamisesta ja kehittämisestä. Olet siis digitaalisten tuotteiden osaaja, ja tunnet ketterän kehittämisen menetelmät. Keskeisintä roolissasi on, että ymmärrät tuotteelta vaadittavat ominaisuudet digitaalisen maailman näkökulmasta – miten se menestyy ja mitä pitää huomioida niin liiketoiminnan, teknologian, designin kuin datankin kannalta. Sinun ei tarvitse osata koodata tai piirtää arkkitehtuuria, mutta keskustelet vakuuttavasti teknisten asiantuntijoiden kanssa ja toimit tulkkina liiketoiminnon suuntaan. Teet sen, niin kuin kaiken muunkin vuorovaikuttamisen, sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Aiempi kokemus tai finanssialan tuntemus on eduksesi, mutta ei missään nimessä välttämättömyys. Sen sijaan korkeakoulututkinto kaupalliselta, tekniseltä tai designin alalta antaa sinulle hyvän pohjan tehtävän suorittamiseen.

Olemme huomanneet, että positiivisella asenteella haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin mahdollisuuksien kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä lujaa ammattitaitoa. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-ura.fi.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Niko Mikkola kertoo sinulle mielellään lisää puh. 040 500 5614 torstaina 28.6. klo 14-15 tai tiistaina 3.7. klo 14-15. Voit myös laittaa kysymyksesi Nikolle sähköpostitse niko.mikkola(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää sunnuntaihin 15.7. mennessä OPn urasivujen kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Tarjoamme sinulle modernit ja inspiroivat tilat Vallilan pääkonttoriltamme. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.