(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, UNIPRO OY
Unipro Oy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Unipro Oy etsii tuotepäällikköä Vantaan Tikkurilaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian tai sovitusti.

Tuotepäällikön tehtävässä vastaat Unipron tuotteiden suunnittelusta ja asiakasprojektien vetämisestä. Toimit tehtävässäsi siis vahvasti asiakasrajapinnassa ja yhteistyössä myös muiden sidosryhmien kanssa, kuten muiden suunnittelijoiden, alihankkijoiden ja myynnin kanssa. Matkustat vuodesta n. 30 vuorokautta käyden erilaisilla messuilla ja asiakastapaamisissa.

Toivomme sinulta sopivan teknisen koulutuksen (esim. teollinen suunnittelija, konetekniikan tai materiaalitekniikan insinööri/DI) lisäksi aikaisempaa kokemusta suunnittelusta ja projektien vetämisestä. Tunnet 3D-suunnitteluohjelmia, sillä Solidworks tulee olemaan tärkeimpiä työkalujasi. Ymmärrät eritoten kustannus- ja asiakasnäkökulman tuotteiden suunnittelussa. Olet työotteeltasi tehokas ja itseohjautuva ja vahva organisaattori. Olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa, myös kansainvälisessä ympäristössä. Eduksi katsomme kokemuksen tuotteiden sertifioinneista.

Tässä itsenäisessä ja Unipro Oy:n kannalta merkittävässä roolissa pääset luomaan omat toimintatapasi ja tuomaan oman panoksesi yrityksen menestykseen. Toimit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa, joten saat hyvän kokonaiskuvan yrityksen toiminnasta ja erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa. Voit tehdä töitä säännöllisesti myös etänä alun perehtymisen jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 14-15.