(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ työkalut ja tarvikkeet-ryhmään
Isojoen Konehalli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla tulee olla hyvä ymmärrys tukkuliiketoiminnasta. Hallitset edustamasi tuoteryhmäkokonaisuuden ja haluat kehittää sitä pitkäjänteisellä otteella. 

Hoidat kansainvälisten ja kotimaisten toimittajien kilpailuttamisen, hinta- ja sopimusneuvottelut sekä tilaustoiminnan taataksesi toimitusvarmuuden. Toimit ensisijaisena yhteyshenkilönä brändiesi päämiehiin ja toimit myös alueellisten jälleenmyyjiemme tukena kouluttaen heitä omien tuoteryhmiesi osalta. 

Odotamme Sinulta itsenäistä työskentelyotetta, erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kaupallista ajattelutapaa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja olet myös valmis matkustamaan. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme kaupallista tai teknistä koulutusta sekä kokemusta ostotoiminnoista. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän ja hyvät henkilöstöedut tutkitusti innostavassa työilmapiirissä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.5.-26.5. arkisin klo 9-10 ostopäällikkö Jani Pirttijärvi 0408385390 tai henkilöstöpäällikkö Minna Rajamäki 0400866300.

Hae rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://rekry.ikh.fi/MepRekry  27.5.2020 mennessä.  Voit liittää mukaan myös cv:si ja palkkatoivomuksesi.