(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, teollisuustuotteet
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Onko sinulla halu kehittää tuotevalikoimaa ja omalta osaltasi vastata siitä, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet ja ratkaisut tarpeisiinsa? Lisäksi olet analyyttinen tyyppi, joka tekee sujuvasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja aktiivisesti kehittää toimintaa mutkattomammaksi?

 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava asennustuotteiden, työkalujen ja työtarvikkeiden tekninen tukkukauppa, joka palvelee niin asentajia, urakoitsijoita, kiinteistönhuoltajia, teollisuutta, energiayhtiöitä kuin julkista sektoria. Hankinta on olennainen osa yrityksemme missiota tehdä ammattilaisen elämästä helpompaa päivästä päivään vastaten siitä, että meillä on toimivat tuoteratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on pohjoismaisella laajuudella tarjolla n. miljoonan tuotteen valikoima, joista yli 60 000 artikkelia löytyy Suomen keskusvarastoltamme Hyvinkäältä.

 

Teollisuus on yrityksemme sisällä kasvava ja kehittyvä toimiala, jonka hankintatiimiin haemme nyt

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan oman tuotealueensa kokonaisuudesta: valikoimasta, myynnistä ja tuloksesta. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset haastamaan itsesi ja oppimaan joka päivä jotain uutta. Tuotekategoriaksesi saat hionta- ja hitsaustuotteet sekä mahdollisuuden ottaa haltuusi raskasteollisuuden tuotteita laajemminkin. Tiimisi on itseohjautuva Saat selkeän, strategiaan pohjautuvan tavoitteen, mutta keinot tavoitteeseen pääsemiseksi saat valita itse omaan osaamiseesi ja vahvuuksiisi pohjautuen.

 

Tuotepäällikkönä olet tiivistettynä vastuussa kategoriastrategiasta, toimittajayhteistyöstä ja oman tuotealueen markkinoinnista sekä kaupallisesta kehityksestä yhdessä myynnin kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mm. hoidat vuosisopimusneuvottelut ja toimittajayhteistyön, etsit aktiivisesti uusia tuotteita yhdessä myynnin kanssa, suunnittelet ja valmistelet tuotekampanjoita yhteistyössä toimittajien, markkinoinnin ja myynnin kanssa, tuet myyntiä tuotealueesi kysymyksissä sekä hallitset tuotetietoja. Lisäksi pääset osallistumaan parhaiden kumppanien valintaan pohjoismaisella tasolla konsernin yhteisen ostostrategian parissa sekä seuraamaan omien tuotteidesi saatavuutta ja varastonkiertoa.

 

Koska tuotepäällikkönä olet yhtenä avainhenkilönä toteuttamassa asiakaslupaustamme, odotamme sinulta tehtävän vaativaa monipuolista ammattitaitoa:

  • Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja ihmissuhdetaidot, jotka takaavat sen, että tulet toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa, myös kansainvälisesti ja vieraalla kielellä. Lisäksi sinulla on hyvät neuvottelutaidot.
  • Haluat kehittyä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja siksi toiveenamme on löytää kasvunnälkäinen osaaja kehittymään tehtävässä.
  • Sinulla on tulosvastuu-ajattelu selkäytimessäsi. Seuraat myyntiä aktiivisesti ja tulkitset myynti- ja tulosraportteja. Toimit systemaattisesti ja suunnittelet toimintasi lukujen kautta saatavan informaation perusteella. Analysoit lukujen ja myynniltä keräämäsi tiedon kautta valikoiman muodostumista.
  • Sinulla on hyvä palveluasenne, oli kyse sitten sisäisestä tai ulkoisesta asiakkaasta tai yhteistyökumppanista.
  • Olet järjestelmällinen ja itseohjautuva. Sinulla on asenne kohdallaan ja viet ja johdat systemaattisesti asioita loppuun asti. Kykenet johtamaan sekä itseäsi että omaa tehtävääsi. Toimit itsenäisesti, suunnitelmallisesti ja itse ohjautuvasti.
  • Sinulla on todistetusti kyky omaksua teknistä tietoa nopeasti ja olet kiinnostunut sekä alan että tuotteiden kehityksestä. Erityisesti raskateollisuuden toimijoiden sekä tuotantolaitoksissa käytettyjen tuotteiden sekä teknisten ratkaisujen tunteminen katsotaan selkeäksi eduksi.  
  • Tulet saamaan vastuullesi hitsauksen ja hionnan tuotteet sekä vaiheittain muita raskasteollisuuden tuotteita mm. voimansiirtoon, hydrauliikkaan ja laakereihin liittyen. Ideaalitilanteessa tunnetkin raskasteollisuuden tuotantolaitosten toimintaa ja teknisiä ratkaisuja yllämainittuihin tuoteryhmiin liittyen.
  • Aiempi kokemus tuotepäällikön tehtävistä ja hankinnasta katsotaan selkeäksi eduksi, sillä se auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on aito halu ja osaaminen toimia teknisenä tuotepäällikkönä tukien myyntiä ja kehittäen hankintaa sekä Suomessa että konsernitasolla.

 

Lisäksi sinulta löytyy teknillinen tai kaupallinen alempi / ylempi korkeakoulututkinto ja puhut sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsin ja muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

 

Mikäli haluat mukaan hyvän draivin omaavaan tiimiin pohjoismaisessa yrityksessä, älä aikaile vaan lähetä hakemuksesi nettisivuillamme 18.11.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

 

Lisätietoja tehtävästä saat teollisuuden hankintapäällikköltä Henri Vihannolta joko soittamalla tai esim. Whatsapp-viestillä puh. 040 511 0907. Hänet tavoittaa parhaiten 8.11.2019 klo 10-11 tai 8.11.2019 klo 14:00-15:00.

 

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.