Tuotepäällikkö / tekniset eristeet
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

Lektar Oy on vakavarainen perheyhtiö, joka on toiminut Suomen markkinoilla jo lähes 70 vuotta. Haemme nyt Lektarille TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ teknisten eristeiden pariin. Tekniset eristeet tarjoavat talotekniikalle ja teollisuudelle luotettavia ja energiatehokkaita ratkaisuja.


Teknisten eristeiden tuotevalikoimaan kuuluvat solukumieristeet, kivi- ja lasivillat, PVC-päällysteet ja -kulmat, polyeteeniputkieristeet, tulenkestävät eristeet sekä eristämiseen kuuluvat tarvikkeet ja työkalut.

Lue lisää tuotevalikoimasta täältä.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä olet vastuussa oman tuoteryhmäsi myynnistä jälleenmyyjille, teollisuudelle sekä eristysliikkeille ja pidät huolta päämiehistäsi. Asiantuntijana tehtäviisi kuuluu oman tuotealueen kokonaisvaltainen hallinta, sisältäen mm. tarjousten teon, hinnoittelun sekä pidät asiakkaasi ajan tasalla uusista tuotteista ja koulutat niiden käyttöön.

Edellytykset

Haemme henkilöä, jolla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sopiva koulutustausta, esim. insinöörin koulutus. Olet aktiivinen ja sosiaalinen asiakastyöläinen, jolla ei mene kieli solmuun päämiesten kanssa. Sinun täytyy olla myös valmis liikkumaan työn puolesta. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, ruotsin taito on plussaa!

Edut

Lektar tarjoaa mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän isojen maailman brändien sekä teknisten eristeiden koko kirjon parissa. Saat tueksesi hyvän tiimin ja uudet työvälineet.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Lektar Oy

Lektar oy on vakavarainen perheyhtiö ja olemme toimineet Suomen markkinoilla jo lähes 70 vuotta. Toiminta jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa ja perheyhtiönä meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Tiiviit ja pitkät yhteistyösuhteet niin toimittajiimme kuin asiakkaisiimme takaavat kilpailukykymme muuttuvilla markkinoilla. Varastomme ja toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n tuntumassa.

siirry yrityksen kotivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot