(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020


Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Liikevaihtomme on noin 90 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista ja palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt sinua – innovatiivinen ja kaupallisesti ajatteleva

Tuotepäällikkö (Tampere)

Vastaat tehtävässä monipuolisesti valikoimamme rakentamisesta ja kehittämisestä ja varmistat, että tuoteportfoliomme on vastuutuoteryhmäsi osalta markkinoiden halutuin. Vastuullasi on uusien hankintakanavien kartoittaminen, markkinoinnin toimenpiteet sekä myynnin tuen tehtävät. Vastaat osaltasi tuotteiden laadusta, hinnoittelusta, kannattavuudesta, katteesta sekä varaston tasosta. Huolehdit työssäsi tuoteryhmän tuotetietojen ylläpitämisestä sekä tuotekuvien laadukkuudesta. Olet aktiivisesti yhteydessä tavarantoimittajiimme sekä teet tiivistä yhteistyötä mm. myynti-, markkinointi-, hankinta- ja talousosaajiemme kanssa. Työsi tavoitteena on tuotekategorioidemme kokonaisvaltainen menestyminen markkinoilla.

Millaista henkilöä etsimme?
Odotamme sinulta erityisesti kaupallista kokonaisnäkemystä, ymmärrystä tuotteiden laadusta ja vastuullisesta hankinnasta sekä kehittämishakuisuutta valikoimiamme ja toimintamallejamme kohtaan. Seuraat aktiivisesti trendejä ja tuotemerkkien ja tuotekategorioiden kanssa toimiminen on sinulle tuttua esimerkiksi DIY, rauta- ja autotuotteiden, erilaisten vapaa-ajan tuotteiden tai puutarhakalusteiden parista. Sinulla on kokemusta hankintatoimesta, valikoiman ja brändin rakentamisesta, kansainvälisestä (esim. Kaukoidän) tuonnista sekä ymmärrät markkinoinnin ja logistiikan merkityksen osana tuotepäällikön työtä. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, muun markkina-alueisiimme liittyvän kielitaidon sekä verkkokaupan osaamisen katsomme eduksesi. Työskentelytyyliltäsi olet innostunut, yhteistyökykyinen ja huolellisesti tavoitteisiin sitoutuva – kestät tarvittaessa kiirettä ja pystyt huolehtimaan useiden asioiden tehokkaasta edistämisestä samanaikaisesti useiden sidosryhmien kanssa.

Mitä sinulle tarjoamme?
Itsenäisen, mielenkiintoisen paikan nopeasti kehittyvässä ja kansainvälisessä kuluttajatuoteyhtiössä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme ympärilläsi sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Toimipisteesi voi sijaita Tampereella tai Vantaalla, mutta tehtävä edellyttää säännöllistä työskentelyä Tampereella mm. tuotenäytteiden ja näyttelytilojemme osalta. Tehtävä edellyttää normaalitilanteessa myös matkustusvalmiutta ulkomaille. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi sekä osaamisesi.

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa laajan työterveyshuollon, kattavan vakuutusturvan sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja tehtävästä antavat 27.11. klo 14:00-15:00 ja 4.12. klo 9:00-10:00 Tammer Brands Oy:n hankintajohtaja Marika Topp, puh. 044 9776 313 sekä MPS-konsultit Jaana Pihlajamäki, puh. 040 167 6867 ja Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 13.12.2020 mennessä.