Tuotepäällikkö (Suojakuoret)
ALLit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Uusia tuotteita ja nykyistä tarjontaamme laajentaaksemme haemme yritykseemme Tuotepäällikköä (Matkapuhelinten Suojakuoret). Tehtävään etsimme erittäin motivoitunutta ja aktiivista ammattilaista, joka haluaa kehittää tarjontaamme seuraavan askeleen eteenpäin. Toimintamme tähtää kotimaan markkinoiden lisäksi ulkomaille laajentumiseen. Vastaat tuoteryhmäsi tuotestrategian laadinnasta ja sen toimeenpanosta saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olet aktiivinen verkostoituja ja yhteistyökumppani, joka osaa trendit ja kehittää toimintaa nykyisestä edelleen. Ympäristöasiat ovat sinulle tärkeitä ja haluat oppia ulkomaiset hankintatavat ja niiden dynamiikan. Pystyt itsenäiseen työhön ja haluat menestyä. Odotamme sinulta toimeen sopivaa koulutusta ja aiempi kokemus vastaavasta työstä lasketaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin ja ruotsin taitoa. Kiinan kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän pienyrityksessä, jossa pääset kehittämään niin tuotealuettasi kuin yritystä ja sen toimintamalleja. Pitkäjänteisen kehittämisen ja kasvattamisen tueksi saat kilpailukykyisen palkitsemisen ja etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Jos jokin jäi mietityttämään, Erik Sylvestersson (puh. 044 0527 555 tai erik.sylvestersson@allit.fi) annan mielelläni lisätietoja tehtävästä.  Lähetä hakemuksesi sähköpostilla mahdollisimman pian, viimeistään 16.10.2019

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot