Tuotepäällikkö, sähköinen liikenne
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021
TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA! 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä puhtaampia sekä parempia ratkaisuja, etsimme nyt kasvavaan Sähköinen liikenne -tiimiimme Tuotepäällikköä (B2B-segmentti). 

Tässä vakituisessa tehtävässä kehität ja ylläpidät sähköiselle liikenteelle latausratkaisuja ja -palveluita B2B-segmentin tarpeisiin. Työssäsi pääset konkreettisesti vaikuttamaan ekologisen liikkumisen ja sähköautoilun edistämiseen Suomessa. Tunnistat asiakas- ja markkinatarpeet sekä pyrit kehittämällä ja strategisella suunnittelulla kasvattamaan tuotteidemme liikevaihtoa. Tehtävässäsi vedät tuotekehitysprojekteja, joiden tavoitteena on lanseerata uusia palveluita yritysasiakkaiden tarpeisiin. Kokoat projekteja varten matriisitiimejä ja tukenasi on koko Helenin osaajaorganisaatio. Teet yhteistyötä sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa ja oman yksikkösi lisäksi erityisesti myynti-, projekti- ja markkinointitiimimme tulevat tutuiksi. Tärkeä osa rooliasi on myös kumppaniverkoston rakentaminen sekä yhteistyön kehittäminen. 

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta tuotehallinnasta ja kaupallisesta tuotekehityksestä sekä soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulutusta. Menestyäksesi tehtävässäsi, tarvitset liiketoiminta- sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä työskennellä teknologian parissa. Innostut uuden oppimisesta ja haluat kehittää markkinoille parhaat sähköisen liikenteen ratkaisut ja palvelut. Energia-alan ja sähköisen liikenteen kokemus on ehdottomasti eduksesi, mutta vaihtoehtoisesti myös kokemus tekniseltä alalta, kuten autoalalta voi olla hyvä tausta tehtävään.  

Toivomme sinusta yhteistyöstä nauttivaa ja kehittymishaluista kollegaa, joka haluaa saattaa asioita loppuun asti sekä kykenee konseptuaaliseen ajatteluun. Takaamme, että pääset kerryttämään osaamistasi motivoivassa roolissa ja nopeasti kehittyvällä alalla. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin. Tule mukaan tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin Sähköinen liikenne -yksikön vetäjältä Kati Andersinilta (040 560 2042 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Kati on tavoitettavissa puhelimitse 20.4. ja 22.4. klo 13-14 välisenä aikana.  

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 27.4.2021 mennessä

Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot