(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö -rekrytointiohjelmisto
FCG Finnish Consulting Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Mietitkö aina ohjelmistoja käyttäessäsi ”Miksi tämä toimii näin eikä näin” tai ”Eikö kehittäjä ole tajunnut ottaa huomioon tätä tai tätä asiaa” Jos vastasit näihin ”Kyllä”, niin hienoa, etsimme tiimiimme juuri sinua!

Olemme rekrytointi- ja HR- ohjelmistotuotteita, sekä niiden ympärille sopivia palveluita tuottava organisaatio, joka on osa FCG-konsernia. Tunnetuin palvelumme on kunta-alan tarpeisiin tuotettu rekrytointipalvelu Kuntarekry, jota käyttää yli 350 kuntaorganisaatiota.

Tekemisemme keskiössä on aito ylpeys tuotteistamme sekä palveluistamme sekä avoin, rento, vastuuntuntoinen ja toisia tukeva työyhteisö. Meidän kanssa pääset mukaan kehittämään niin itseäsi kuin palveluitamme. Arvostamme tekemisessämme asiakaslähtöisyyttä sekä ketterää tekemistä.

Tarvitsemme nyt rekrytointiohjelmiston tuotetiimimme vahvistukseksi omistautuneen osaajan tuotepäällikön rooliin. Tuotepäällikkö vastaa siitä, että rekrytointiohjelmisto kehittyy tuotestrategian ja -roadmapin mukaisesti, suunnittelee ja speksaa ohjelmiston toiminnallisuuksia asiakkaitamme varten ja huolehtii, että kehitetyt toiminnallisuudet ovat sellaisia, kuin niiden on suunniteltukin olevan.

Sinulta odotamme ennen kaikkea aitoa kiinnostusta tehdä tehtävän kuvauksessa esitettyjä työtehtäviä. Kokemusta toivoisimme sinulla olevan nykyaikaisista rekrytointiohjelmistoista muutoinkin kuin peruskäyttäjän roolissa. Kokemus Kuntarekry-järjestelmästä on ehdottomasti eduksi.

Tehtäviisi kuuluu:
- Osallistut tuoteomistajan vastuulla olevien tuotestrategioiden ja -roadmapien tekoon
- Huolehdit asiakastoiveiden keräämisestä ja käsittelystä sekä yhdessä, UX/UI-, palvelu- ja myyntitiimien kanssa kehität tätä prosessia
- Ylläpidät tuotteen backlogia sekä tuoteversioiden todo-listaa tuotestrategian ja -roadmapin mukaisesti
- Huolehdit, että sinulla on tarvittava tietämys tarvittavista asioista ohjelmiston ominaisuuksien suunnittelua varten
- Suunnittelet ja speksaat toiminnallisuuksia tuotekehitykselle sekä itsenäisesti että usein yhdessä UX/UI:n sekä kehittäjien ja testaajien kanssa
- Tarkennat ja kommentoit kehitettäviä asioita kehityksen ja testauksen aikana: olet ”asiakkaan ääni kehittäjälle ja testaajalle”
- Pidät suunnitelmat ja speksit ajan tasalla kehityksen ja testauksen aikana
- Katselmoit, kokeilet, testaat ja hyväksyt kehitetyt toiminnallisuudet
- Ylläpidät ohjelmistoon liittyvää dokumentaatiota
- Informoit ja koulutat ohjelmiston ominaisuuksia sekä asiakkaille että sisäisesti esim. palvelutiimille
- Osallistut tuotehallinnan ja tuotekehityksen prosessien kehittämiseen

Odotamme sinulta:
- Halua ja kiinnostusta tehdä tehtävän kuvauksessa esitettyjä asioita
- Kokemusta mielellään useammasta tehtävän kuvauksessa esitetyistä asioista
- Kokemusta nykyaikaisista rekrytointiohjelmistoista hieman syvemmin, kuin normaalin peruskäyttäjän roolissa, esim. pääkäyttäjän, sovelluskonsultin, tuoteasiantuntijan, tuotepäällikön, kouluttajan, kehittäjän tai asiakastuen rooleissa.
- Kiinnostusta ja kykyä huomioida yksityiskohtia, jotka muodostavat halutun kokonaisuuden

Lisäksi arvostamme:
- Kokemusta ohjelmistotuotekehityksen parissa työskentelystä
- Kokemusta speksaamisesta
- Kokemusta ohjelmistokoulutuksien pitämisestä sekä koulutusmateriaalien tekemisestä ja ylläpidosta
- Kokemusta oma-aloitteisesta ja itsenäisestä työskentelystä ja vastuusta omasta tekemisestä sekä halua työskennellä tällaisessa roolissa
- Kokemusta tiimityöskentelystä sekä tiimin työskentelyn ohjaamisesta sekä kiinnostusta työskennellä yhdessä muiden kanssa
- Tekemiseen suuntautunutta otetta
- Innostusta ja oppimiskykyä sekä maalaisjärkevää elämänasennetta

Tuotepäällikön tehtäväkenttä on tälläkin hetkellä tärkeä osa jokapäiväistä tekemistämme, mutta tuotepäällikön rooli on meillä uusi, joten tehtävään valittava henkilö pystyy vaikuttamaan myös siihen, millaiseksi tehtävä lopulta muotoutuu.

Haethan tehtävää viimeistään 17.1.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa:
Tuotejohtaja Jari Lepistö
+358 40 067 6314
jari.lepisto@fcg.fi