(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, PDX
Oikotie Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haluatko olla mukana digitalisoimassa asuntokauppaa ja avainpelurina kasvutarinassa kohti Suomen tehokkainta kiinteistönvälitysjärjestelmää?

Sykkiikö sydämesi ketterälle kehitykselle ja luovitko suvereenisti tikettien ja dailyjen maailmassa?

Onko sinulle tärkeää nähdä työsi tulokset myös liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisena?

Asuntokauppa digitalisoituu kovaa vauhtia ja tarjoamme asiakkaillemme järjestelmät, jotka automatisoivat rutiinit ja tehostavat ajankäyttöä vapauttaen aikaa asiakastyöhön. PDX-tuoteperheessä on sekä kiinteistönvälittäjille tarjottava PDX+ -välitysjärjestelmä että rakennusliikkeille tarjottava uudiskohteiden myyntiin ja markkinointiin tarkoitettu työkalu. PDX on osa Oikotietä ja kuuluu siten osaksi Sanoma konsernia. 

Vahvistamme nyt kasvuamme uudella Tuotepäälliköllä, joka tulee vastaamaan Saas- palveluiden tuotekehityksestä kiinteistönvälitys- ja rakennusliikepuolella. Toimit liiketoiminnan ja tekniikan välissä tulkiten niitä toisilleen ja vastaat Product ownerina järjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Lisäksi teet töitä läheisesti myynnin kanssa, jotta ymmärrät, mitä asiakkaamme tarvitsevat ja osaat kääntää sen konsepteiksi ja projekteiksi. Projektisuunnitelmat ja tekniset tehtävät luot yhdessä palvelu- ja kehityspäälliköiden kanssa.

Arkesi koostuu palavereista ja viestinnästä eri sidosryhmien kanssa, tuotantoroadmapin ylläpidosta, projektien hallinnasta ja aikataulutuksista sekä dokumentoinnista. Lisäksi tulet käsittelemään dataa ja analytiikkaa päätöksenteon tukena. Tiimisi sijaitsee osittain omalla toimistollamme ja osittain etänä, tulet siis viettämään paljon aikaa myös Slackissä ja puhelimessa. 

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tämänkaltaisista kehitystehtävistä sekä ketterästä ohjelmistokehityksestä ja/tai projektinhallinnasta. Uskomme, että tähän tehtävään voi soveltua monella eri taustalla, kunhan sinulla on intohimoa digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja ymmärrät käyttäjälähtöisen suunnittelun lainalaisuudet. Kokemus asuntokaupan alalta luetaan eduksi. Odotamme sinulta myös analyyttista asennetta, hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä hahmottaa niin yksityiskohtia kuin kokonaisuuksia. Tässä työssä on monia sidosryhmiä, joten oman työn hallinta- ja priorisointitaidot ovat myös tärkeitä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän Suomen suosituimpien asumisen palvelujen parissa. Koti on meille kaikille tärkeä osa elämää. Olemme kasvuyksikkö ja kanssamme pääset mukaan rakentamaan PDX:stä sähköisen asuntokaupan edelläkävijäjärjestelmän.

Merkityksellisen työn, ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden lisäksi meillä on sanomalaisten hyvät työsuhde-edut ja toimistomme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uskomme yhdessä tekemiseen, avoimuuteen, toisen auttamiseen ja meille yhteinen maali on aina sitä omaa maalia tärkeämpi. Arvostamme ja luotamme jokaisen tiimiläisen omaan asiantuntemukseen, odotamme paljon mutta myös tuemme ja autamme sinua onnistumaan. 

Mikäli yhtään onnistuimme herättämään mielenkiintosi, haethan tehtävään 2.12.2019 mennessä. Tulemme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana. Mikäli haluat kysyä meiltä vielä lisätietoja, asuntojen vetäjä Katri on käytettävissäsi 21.11. klo 9-11 (0503839807), ja myös tuleva vastinparisi, PDX:n Business Manager Samuli vastaa mielellään kysymyksiisi 19.11. klo 14-16 (0504647112).

Odotamme innolla hakemustasi, eli ethän aikaile.