(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, Palonot Oy
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Palonot Oy on Palosuojauskemian alueella toimiva Startup-yhtiö, joka on perustettu vuonna 2016. Yrityksen asiakkaina ovat alkuvaiheessa erityisesti mekaanisen metsäteollisuuden tuottajat ympäri maailmaa, mutta jatkossa myös muut erilaisten palavien materiaalien Teknologia - ja Tuoteyhtiöt. Palonot tavoittelee lähivuosina vahvaa kasvua kansainvälisillä markkinoilla. Patentoidun uuden sukupolven palosuojausteknologian avulla myynnin arvioidaan vähintään kaksinkertaistuvan vuonna 2021 kohti noin 1MEUR:n tasoa. Palonot Oy:n kemian tuote applikoidaan aina teollisesti Asiakas-lopputuotteeseen yhdessä asiakkaan kanssa ja yhdessä asiakkaan kanssa täten kehitetty lopputuote muodostaa Palonotin liiketoiminnan. Yhtiö on vakaasti pääomitettu ja kuuluu myös Business Finlandin T&K - avainasiakkaisiin. Palonot valmistaa oman puunsuojauskemian tuotteensa ulkoistetun tuotannon avulla.


Etsimme Palonot Oy:n kasvavaan tiimiin sinua, myyntiorientoitunut

Tuotepäällikkö,

vastaamaan Palonotin puunsuojauskemian tuotteiden ratkaisukeskeisestä teknisestä myyntityöstä, asiakasprojektien koordinoinnista sekä tuotteiden kehittämisestä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kansaivälistyvässä suomalaisessa yrityksessä edistyksellisten ja tehokkaiden kemian tuotteiden parissa yhteistyössä sekä suomalaisten että kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Palonotin ekologiset puunsuojauskemian tuotteet tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden hypätä mukaan kehittämään merkityksellistä ja kasvavaa megatrendiä, hiilivapaata puukerrostalorakentamista, johon Palonotin patentoitu, moderni ja palonsuojaussäännökset täyttävä kemia tarjoaa uudenlaisen ja tehokkaan ratkaisun.

Palonotilla tulet osaksi tiivistä työyhteisöämme, jossa työskentelemme yhdessä kunnianhimoisesti ja pitkäjänteisesti kohti kasvutavoitteitamme. Meillä olet vahvasti mukana omalla sinnikkäällä asenteellasi viemässä yrityksemme liiketoimintaa seuraaville tasoille kasvavassa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut, ratkaisukeskeinen ja positiivisen asenteen omaava persoona, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta niin myynnistä kuin kemian-, puu-, tai prosessiteollisuuden parista. Kohtaat uudet sekä olemassaolevat asiakkaat aina ilolla ja sydämesi sykkiikin uusien asiakaspolkujen, myyntiprosessien ja teknisten ratkaisujen eteenpäin viemiselle.

Tehtävässä menestymisen takaa:

 • Myynnillinen ote ja asenne jokapäiväisessä työssä
 • Oma-aloitteinen ja sinnikäs tapa hoitaa asiakasprojekteja
 • Loistavat vuorovaikutustaidot kaikissa kohtaamisissa
 • Analyyttinen ajattelukyky
 • Taloudellinen ja kaupallinen näkökulma tekemisessä
 • Matkustusvalmius
 • Sujuva englannin kielen osaaminen sekä kyky toimia kansainvälisessä ympäristössä
 • Sopiva tekninen koulutus esim. kemian, puu/muoviteknologian tai prosessitekniikan DI tai AMK / insinööri


Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisia projekteja ja palkitsevaa työtä voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä suomalaisessa yrityksessä
 • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen yrityksessä, joka haluaa panostaa sinuun pitkäjänteisesti
 • Henkilökohtaisia kehitysmahdollisuuksia uudella ja nopeasti kehittyvällä kemian alueella
 • Loistavan tiimin tuen ja mahdollisuuden viedä Palonotin liiketoimintaa seuraavalle tasolle
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa hiilineutraalia tulevaisuutta megatrendiksi muodostuneella puukerrostalorakentamisen alalla


Kiinnostuitko?
Mikäli tunnistit itsesi ja haluat olla mukana rakentamassa Palonotin kasvutarinaa, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 11.2.2021 osoitteessa www.experis.fi.
Työpaikkasi sijaitsee Espoossa, mutta tehtävässä on myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelylle
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Sari Ojanen, p. 040 5211 366, sari.ojanen(at)fi.experis.com
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Palonot Oy:n palvelukseen.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.