(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö / Mepco (yksityinen sektori)
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Hei tuotehallinnan osaaja, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Tule pitämään Mepco kehityksen kärjessä!

Me kasvamme ja uudistumme, koska haluamme säilyttää paikkamme markkinajohtajana. Lue suunnitelmistamme ja muista avoinna olevista sekä haettaviksi tulevista paikoistamme täällä: Uudistu kanssamme!

Nyt etsimme Mepcon tuotehallintaan tuotepäällikköä Tampereelle, Espooseen, Turkuun tai Jyväskylään.

Haluatko määritellä Mepcon tulevaisuuden suuntaa? Yksityisen sektorin tuotepäällikkönä toimit yhteistyössä myynnin ja asiantuntijoiden kanssa ja autat asiakkaitamme onnistumaan Mepco-tuotteiden avulla. Roolissasi suunnittelet ja esittelet asiakkaille Mepco-tuotteisiin perustuvia ratkaisuja, jotka täyttävät heidän tarpeensa järjestelmähankinnoissa tai jatkokehityshankkeissa.

Tuotepäällikkönä markkinoit tuotetta sisäisesti ja ulkoisesti sekä määrittelet yksityisen sektorin markkinavaatimuksia. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme kanssa ja tuet heitä erilaisten käyttöönottomallien osalta.

Tehtävässä pääset näyttämään tuotekehitykselle tuotteen suunnan keräämällä ja analysoimalla asiakaspalautetta, luomalla uusia tuoteideoita, kuvaamalla asiakkaiden tarpeita ja tuotteen ominaisuusvaatimuksia sekä priorisoimalla vaatimuksia yhdessä muiden tuotehallintatiimissä työskentelevien kanssa. Pidät tuotekehityksen roadmapin hyppysissäsi ja huolehdit tuotestrategian kehittymisestä tuotteen elinkaaren mukana.

Näiden taitojen avulla olet jo askeleen edellä

Toivomme että olet tiimityöskentelijä, pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia työssäsi ja ymmärrät asiakkaiden vaatimukset. Ymmärrät asiakkaiden lisäksi myös tuotteitamme ja pystyt toimimaan linkkinä tuotekehityksemme, konsulttiemme, myyjiemme ja asiakkaankin välissä.

Sinulla on näkemystä siitä, millainen markkinatilanne on ja mihin se on kehittymässä. Osaat analysoida dataa tuotteen kannattavuuteen ja asiakaspalautteisiin liittyen. Et pelästy tuotteen hinnoittelemista ja asiakkaiden segmentoimista.

Menestyt roolissa, jos sinulla on jo kokemusta Mepcon käyttöönotoista, konsultoinnista tai pääkäyttäjäroolista. Tunnet Mepcon toiminnallisuudet hyvin ja pystyt esittämään niihin perustuvia, asiakkaiden tarpeet täyttäviä ratkaisuja. Työkaluinasi ovat Mepco-ohjelmiston palkanlaskenta sekä henkilöstöhallinto.

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Tutustu meihin ja tuleviin kollegoihisi videoiden muodossa täällä!

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Kannustamme itseohjautuvuuteen samalla, kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme: arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Voisimmeko sopia toisillemme?

Haluamme kasvaa ja kehittyä paremmaksi kanssasi, joten lähetä meille hakemuksesi viimeistään 8.11.2020! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti, kun oikea tekijä löydetään. Taru Hahtala vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteesta taru.hahtala@accountorhr.fi tai puhelimitse numerosta 0400 699 515.

Me Accountorilla luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Accountorin HR-klusteri tarjoaa ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin sekä digitaalista palvelua osaamisen kehittämiseen. Olemme alan johtava toimija. Ohjelmistoratkaisuista vastaavan yksikkömme Accountor HR Solutionsin tuotteilla (Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan) hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita.

Osaamisen kehittämiseen erikoistuneen yksikkömme Accountor Eduhousen koulutuspalveluita käyttävät tuhannet talouden ja HR:n ammattilaiset sekä esimiehet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Accountor HR Solutions on osa Accountor-konsernia. Accountor tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa.

Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

www.accountor.fi