(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, Media Potentia Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Asiakkaamme Media Potentia Oy on yksityinen kustannusalan yritys, jonka missiona on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus- ja uusmedia-alalla. Tavoitteena on tuottaa asiapitoisia julkaisuja sekä palveluja, joita on kiinnostavaa lukea ja käyttää. Tunnettuja printtituotteita ovat mm. YritysForum-, OmaKoti-, OmaMökki– ja Omakiinteistö -lehdet. Nyt aivan uusimpana kampanjana digipohjainen ulkomainonta. 

Haemme asiakkaallemme nyt vakituiseen työsuhteeseen myyntihenkistä

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävänäsi on vastata digiulkomainostuotteiden myynnistä. Rakennat asiakkuudet itsenäisesti ja perehdyt tuotteisiin huolella. Buukkaat tapaamiset ja hoidat myynnin alusta asti maaliin saakka. Työ sisältää halutessasi myös printtimyyntiä puhelimitse asiakasyrityksille. Pääset haastavaan ja erittäin mielenkiintoiseen uuteen kampanjaan mukaan!

Olet sinnikäs, tulosnälkäinen ja vahva myynnin osaaja tai omaat vahvan halun kehittyä alan ammattilaiseksi. Uskot, että juuri sinun taustallasi ja persoonallasi menestyy tässä tehtävässä.  Digituotteiden tai erilaisten mainoskampanjoiden aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi. 

Työ on liikkuvaa työtä Pirkanmaan alueella. Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • toimitusjohtajan ja henkilöstön kannustavan tuen
  • hyvän perehdytyksen tehtävään
  • hyvät ja nykyaikaiset työkalut
  • uuden digipohjaisen ulkomainontatuotteen
  • pääosin kenttätyön
  • kannustavan palkkauksen

Työpaikka sijaitsee uusissa tiloissa (Hämeenkatu 26) Tampereen ydinkeskustassa. Työ on kokoaikaista päivätyötä. Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta (2 000 euroa/kk), jonka rinnalla on kannustava provisio. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta, niin katsotaan yhdessä, olisiko tämä juuri Sinulle sopiva haaste! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=280 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.