(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, LVI
Paroc Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Vahvistamme Parocin teknisten eristeiden tiimiämme ja etsimme myyntihenkistä LVI-tuotealueen asiantuntijaa, jolla on kiinnostusta toimia asiakkaiden parissa ja halua vaikuttaa liiketoiminnan kasvuun.

Tuotepäällikön tehtävässä olet LVI-tuotealueen asiantuntija ja toimit keskeisenä linkkinä myynnin ja asiakkaiden välillä. Liikut tiiviisti asiakasrajapinnassa, keräät markkinatietoutta ja kartoitat asiakastarpeita. Tuet osaltasi Parocin tunnettuutta, näkyvyyttä ja osaamista Suomen markkinoilla. Ennen kaikkea tuet työpanoksellasi tuloksellista myyntiä pitkällä aikajänteellä. Tuot myyntitiimille näkemyksiä tuotteistamme ja eristemarkkinoista sekä autat kiteyttämään ydinviestiä markkinoille. Keräät ja analysoit markkinoilta tunnistettuja kehitysideoita ja edistät niitä yhdessä tuotekehityksemme kanssa.

Pyrit tunnistamaan toimenpiteitä, joilla teknisten eristeiden liiketoimintaamme ja tuotteitamme sekä asiakasyhteistyötämme voidaan parantaa entisestään. Rakennat vahvoja suhteita alan toimijoihin ja päättäjiin (mm. rakennusalan asiakkaat, viranomaiset) ja olet vaikuttamassa alan kehittämiseen ja tulevaisuuteen. Vastaat lisäksi teknisestä tuesta ja koulutuksista sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien osalta.
Tehtävässä raportoit teknisten eristeiden Pohjoismaiden myyntijohtajalle. Työ edellyttää jonkin verran matkustusta.

Odotamme Sinulta alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä taustaa rakentamisesta tai taloteknisten tuotteiden, erityisesti LVI-järjestelmien ja/tai teknisen eristämisen parista (esim. LVI-suunnittelu, rakennusvalvonta, tekninen myynti, tuotekehitys). Tehtävissä hyödynnät vahvaa ammatillista kokemustasi alalta, tuntemustasi rakennusalan toimijoista sekä ymmärrystä LVI-tuotteista ja/tai -suunnittelusta. Olet myyntihenkinen ongelmanratkaisija ja parhaimmillasi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Sinulta löytyy kykyä ja halua vaikuttaa asioihin ja tekoihin sekä kehittää toimintaa ja ratkaisuja. Tuot lisäarvoa tehtävään kyvylläsi analysoida markkinoiden muutoksia ja tuoteratkaisujamme sekä näkemyksellisyydelläsi kehittää toimintaa asiakkaidemme parhaaksi. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kieltä.

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä, kehittyvässä ja vahvasti kansainvälisessä yrityksessä. Pääset edistämään rakennusalan kehittymistä, vaikuttamaan liiketoiminnan kasvuun ja työskentelemään laajojen asiakaskohderyhmien sekä yrityksen ydintoimintojen kanssa. Tehtävässäsi sinua tukevat Parocin kollegat ja verkostot sekä huippuratkaisumme.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14597 viimeistään 10.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Santtu Rautiainen, puh. 0207 420 516.