(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, LVI / Paroc Group Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020


PAROC® tarkoittaa energiatehokkaita ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden ja muun rakentamisen tarpeisiin. Valmistamme tuotteemme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä ja toimitamme ne asiakkaillemme Eurooppaan ja muualle maailmaan tutuissa punavalkoraidallisissa pakkauksissamme. Tuotteidemme takana on 80 vuoden asiantuntemus kivivillan tuotannosta ja asiantuntijoidemme tekninen eristeosaaminen sekä innovaatioita. Owens Corning -konsernissa toimimme maailmanlaajuisessa mittakaavassa, mutta ihmiskeskeisesti. Henkilöstömme ja tuotteemme tekevät maailmasta paremman paikan. Lisätietoja verkossa: Paroc yrityksenä ja LinkedIn-sivuillamme.

Tuotepäällikkö, LVI

Työskentelet Parocin johtavana teknisenä asiantuntijana Suomessa LVI- ja laitevalmistussegmentissä. Kehität tuotteitamme ja koko eristysrakennusalaa yhdessä asiakkaidemme ja rakennusalan keskeisten toimijoiden kanssa. Teet yhteistyötä Parocin tuotekehityksen ja tuotehallinnan kanssa ja autat asiakkaitamme menestymään varmistamalla, että ratkaisumme vastaavat markkinoiden vaatimuksia.

Toimit osana myyntiorganisaatiomme ja tuet sekä myyntiorganisaatiota että markkinointia jakamalla osaamistasi. Osallistut aktiivisesti eristysteollisuuden kehittämiseen eri työryhmien ja sidosryhmien kautta.

Tärkeimmät vastuualueet:

  • Ratkaisujen ja tuotteiden kehittäminen tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja alan ulkoisten sidosryhmien kanssa.
  • Asiakkaidemme tarpeiden ja tuotevaatimusten määrittäminen sekä ymmärtäminen. Uusien tuoteideoiden arvioiminen.
  • Työskentelet tiiviisti tuotekehityksen, myynnin ja asiakkaiden kanssa varmistaaksesi, että tuotevaatimukset ymmärretään.
  • Kuuntelet asiakkaiden palautetta ja analysoit kilpailijoiden tuotteita sekä markkinatrendejä tunnistaaksesi uusia tapoja parantaa tuotteitamme.
  • Tapaat tärkeiden sidosryhmien edustajia strategisten kumppanuuksien ja aktiivisen vaikuttamisen kehittämiseksi.
  • Arvioit uusia tuoteideoita ja suunnittelet niiden toteutuksen.

Mitä odotamme:

  • Ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta tekniseltä alalta tai korvaava laaja kokemus vastaavista tehtävistä.
  • Arvostamme aikaisempaa kokemusta rakennus- ja/tai talotekniikkateollisuudesta.
  • Arvostamme aikaisempaa kokemusta LVI-suunnittelusta, mieluiten B2B-ympäristössä.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 16.8. mennessä.