TUOTEPÄÄLLIKKÖ, LV
Ahlsell Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2021

Rakennat tavoitteellisesti LV-tuotevalikoimaamme ja kehität aktiivisesti toimintaamme mutkattomammaksi. Huolehdit, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet ja ratkaisut tarpeisiinsa - sujuva yhteistyö eri toimijoiden kanssa on tekemisesi ydin.

LV on Ahlsell Oy:n suurin toimiala ja haemme nyt LV:n hankintatiimiin tuotepäällikköä vastaamaan oman tuotealueensa kokonaisuudesta: valikoimasta, myynnistä ja tuloksesta. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset haastamaan itsesi ja oppimaan joka päivä jotain uutta. Tiivistettynä olet vastuussa kategoriastrategiasta, toimittajayhteistyöstä ja oman tuotealueen markkinoinnista sekä kaupallisesta kehityksestä yhdessä myynnin kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mm. hoidat vuosisopimusneuvottelut ja toimittajayhteistyön, etsit aktiivisesti uusia tuotteita yhdessä myynnin kanssa, suunnittelet ja valmistelet tuotekampanjoita yhteistyössä toimittajien, markkinoinnin ja myynnin kanssa, tuet myyntiä tuotealueesi kysymyksissä sekä hallitset tuotetietoja. Lisäksi pääset tekemään konserniyhteistyötä konsernin yhteisen ostostrategian parissa sekä seuraamaan omien tuotteidesi saatavuutta ja varastonkiertoa. Tehtävässä vastaat LV-hankintapäällikölle.

Koska tuotepäällikkönä olet yhtenä avainhenkilönä toteuttamassa asiakaslupaustamme, odotamme sinulta tehtävän vaativaa monipuolista ammattitaitoa:

  • Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, jotka takaavat sen, että tulet toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa, myös kansainvälisesti. Lisäksi sinulla on hyvät neuvottelutaidot.
  • Sinulla on tulosvastuuajattelu selkäytimessäsi. Seuraat myyntiä aktiivisesti ja tulkitset myynti- ja tulosraportteja. Toimit systemaattisesti ja suunnittelet analyyttisesti toimintaasi lukujen kautta saatavan informaation perusteella varmistaen kaupallisesti kannattavan valikoiman muodostumista.
  • Sinulla on hyvä palveluasenne, oli kyse sitten sisäisestä tai ulkoisesta asiakkaasta tai yhteistyökumppanista.
  • Olet järjestelmällinen ja itseohjautuva. Sinulla on asenne kohdallaan ja viet ja johdat systemaattisesti asioita loppuun asti. Kykenet johtamaan itseäsi ja omaa tehtävääsi ja toimit suunnitelmallisesti.
  • Ymmärrys LVI-tuotteista, teknisen tukkukaupan toiminnasta sekä tärkeimpien toimijoiden tuntemus katsotaan selkeäksi eduksi.
  • Kokemus ja ymmärrys matriisityöskentelystä katsotaan vahvaksi eduksi

Sinulta löytyy teknillinen tai kaupallinen alempi / ylempi korkeakoulututkinto ja sinulla on kertynyt kokemusta LV-toimialan soveltuvista tehtävistä vähintään 3-5 vuoden ajalta. Puhut sujuvasti englantia, ja ruotsin ja muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. IT-ohjelmista osaat käyttää MS Officea ja varsinkin Exceliä ja PowerPointia tehokkaasti.

Pääkonttorimme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta voit tehdä työtä joustavasti eri toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla ja etänä. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta kotimaassa ja satunnaisesti ulkomaillakin.

Mikäli haluat haastaa itseäsi kehittyvässä, pohjoismaisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-16119) viimeistään 8.8.2021. Mikäli haluat lisätietoja paikasta, voit olla yhteydessä LV:n hankintapäällikköön Petri Rämöön puh. 040 845 2965, tavoitettavissa 21.5.2021 klo 14:30-15:30 tai 26.5.2021 klo 9:30-10:30 sekä Mercuri Urvalin konsulttiin Elisa Puolakkaan puh. 040 713 1583.

Tervetuloa Ahlsellille!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot