Tuotepäällikkö, liitostekniikka
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kaapeli- ja liitostekniikan asiantuntija ja kokonaistoimittaja. Etsimme heidän myyntitiiminsä vahvistukseksi osaajaa nimikkeellä

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, LIITOSTEKNIIKKA

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen sähkötekniikan asiantuntija, jolle asiakaspalveluhenkisyys ja neuvotteluvalmius ovat itsestäänselvyyksiä.

Työtehtävä on vastata asiakasyrityksemme liitintuoteperheestä. Tuoteperheen tärkeimmät asiakkaat ovat työkone-, ajoneuvo- ja laitevalmistajat sekä johdinsarja-, kaapeli sekä elektroniikkateollisuus. Asiakkaiden toimipisteet sijaitsevat ympäri Suomen, joten tärkeä osa työtä on matkustaminen asiakkaiden toimipisteiden tuotekehityksen äärelle.

Työtehtäviin kuuluvat tarjousten tekeminen, sopimusneuvottelut sekä kaupankäynti. Tuotepäällikkönä olet oman tuotealueesi asiantuntija ja ylläpidät ja kehität valikoimaa jatkuvasti. Asiakasyrityksemme on maailmanlaajuisesti merkittävän toimijan edustaja Suomessa ja johtava toimittaja useissa asiakassegmenteissä. Toimittajasuhteiden ylläpitämiseen ja tuotekoulutuksiin osallistumiseen tarvitset hyvää englannin kielen osaamista.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle modernin ja viihtyisän työpaikan, tiiviin työyhteisön ja oivat kasvumahdollisuudet työssäsi. Asiakasyrityksemme on vakavarainen ja pitkäikäinen toimija, jolla on vahva kasvuhakuinen konserni taustatoimijana, joten oikeille henkilöille tarjolla on loistavia mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotepäällikkö, liitostekniikka. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279654
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 0207414852
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa