(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, Lelut / Tammer Brands Oy, Tampere/Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019


Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20.000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Bestway, Maisto, Polistil ja Burago, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2019 on noin 100M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista. Palveluksessamme on 200 kuluttajatuoteammattilaista. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt sinua positiivinen ja kaupallisesti ajatteleva

TUOTEPÄÄLLIKKÖ Lelutuoteryhmään

Vastaat tehtävässä monipuolisesti leluvalikoimamme rakentamisesta ja kehittämisestä, lähtien aina uusien hankintakanavien etsinnästä markkinoinnin toimenpiteisiin sekä myynnin tuen tehtäviin saakka. Huolehdit työssäsi lelukatekoriamme lelutuoteryhmän tuotetietojen ylläpitämisestä, hinnoittelusta sekä kannattavuudesta. Olet aktiivisesti yhteydessä päämiehiimme sekä teet tiivistä yhteistyötä mm. myynti-, markkinointi-, hankinta- ja talousosaajiemme kanssa. Työsi tavoitteena on lelukategoriamme kokonaisvaltainen menestyminen markkinoilla.

Odotamme sinulta erityisesti kaupallista kokonaisnäkemystä, myyntihenkisyyttä sekä kehittämishakuisuutta valikoimiamme ja toimintamallejamme kohtaan. Tuotemerkkien kanssa toimiminen on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta hankintatoimesta, kansainvälisestä (esim. Kaukoidän) tuonnista sekä suurten bränditalojen kanssa toimimisesta. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, muun kielitaidon katsomme eduksesi. Työskentelytyyliltäsi olet innostunut, yhteistyökykyinen ja huolellisesti tavoitteisiin sitoutuva – kestät tarvittaessa kiirettä ja pystyt huolehtimaan useiden asioiden tehokkaasta edistämisestä samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen paikan nopeasti kehittyvässä ja kansainvälisessä kuluttajatuoteyhtiössä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Toimipisteesi voi sijaita Tampereella tai Vantaalla, mutta työskentely edellyttää säännöllistä viikoittaista työtä Tampereella.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8–9. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 7.1.2020 mennessä. Huomioithan, että sopivan henkilön löytyessä täytämme tehtävän mahdollisesti myös nopeammin.