(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö / Kyrel Oy, Hämeenkyrö
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

 

Kyrel Oy on Suomessa toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja ja alansa asiakaslähtöinen edelläkävijä. Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluita useiden eri toimialojen asiakkaille. Kyrelillä on 40-vuotinen historia ja yritys on vuosien varrella kehittynyt ennakkoluulottomalla edelläkävijän asenteella. Yrityksen liikevaihto on 40 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 170 henkilöä. Lue lisää: www.kyrel.fi

Haemme nyt Hämeenkyröön sinua vastuunottokykyinen ja aktiivinen

Tuotepäällikkö

Tuotepäällikkönä toimit asiakkaan yhteyshenkilönä ja varmistat, että asiakkaan tuotteet tehdään ajallaan, laadukkaasti ja kannattavasti siten, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun. Vastuullesi kuuluu tuoteprojektin koko elinkaaren hallinta protosarjasta tuotantoon ja tuotannon päättymiseen asti. Huolehdit asiakaskommunikaatiosta, saatujen tarjouspyyntöjen käsittelystä, tarjousten tekemisestä yhdessä oston ja tuotannon kanssa sekä asiakastilausten vastaanotosta ja vahvistuksesta. Sujuvan ja laadukkaan tuotannon varmistamiseksi huolehdit myös sisäisestä dokumentaatiosta ja työohjeiden tekemisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI/insinööri) ja elektroniikan komponenttien ja kokoonpanoprosessien osaamista sekä kustannusymmärrystä. Toimit aktiivisella, vastuunottokykyisellä ja johdonmukaisella otteella projektien hoitamisessa sekä osaat organisoida ja priorisoida asiat sujuvasti myös isommissa kokonaisuuksissa. Sinulla on aitoa halua viedä asioita eteenpäin ja kykyä nähdä sujuva projektien hoitaminen niin ulkoisten kuin sisäistenkin asiakkaiden näkökulmasta. Omaat vahvat asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot. Suullinen ja kirjallinen ilmaisutaitosi on sujuvaa niin suomeksi kuin englanniksi. Hyvät dokumentointitaidot ja Excel-osaaminen auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa perheyrityksessä, jossa investoidaan tulevaisuuteen. Kyrel haluaa olla askeleen edellä. Haluatko sinä? Tervetuloa osaavaan joukkomme Kyröskoskelle!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Riitta Kättö to 17.1. klo 13–15 ja ke 23.1. klo 9–11, puh. 040 752 3233. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.2.2019 mennessä.