(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö kortit
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Tule kehittämään korttimaksamista Suomen parhaan asiakastyytyväisyyden pankkiryhmään!

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Korttien tuotepäälliköksi POP Pankki -ryhmään (Bonum Pankkiin)

Kiinnostaako rooli korttimaksamisen tuotteista ja liiketoiminnan kannattavuudesta vastaavana tuotepäällikkönä? Ovatko termit nelikulmamalli, tokenisaatio, siruprofiili, offline PIN, lähimaksaminen ja interchange fee sinulle tuttuja ja osaat selittää mistä niissä on kyse? Voit hyvin olla etsimämme henkilö! Etsimme Kortit & Vakuudettomat Luotot tiimiimme korttituotteiden tuotepäällikköä. Olemme pieni yritys, joten rooli on suuri ja saappaita täyttämään tarvitsemme laajasta roolista nauttivan, korttimaksamisesta motivoituneen ja sen kehitystä aktiivisesti seuraavan henkilön.

Tuotepäällikön työn tavoite on tarjoa POP Pankeille ja POP Pankkien asiakkaille ajantasaisia, kustannustehokkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä korttimaksamisen tuotteita ja niihin liittyviä palveluita. Tuotepäällikkö vastaa korttimaksamisen tuotteista (Debit, Electron, Business Debit, Credit ja Gold) sekä tuotteisiin liittyvistä prosesseista ja niiden jatkuvasta kehittämisestä vastaamaan markkinoiden ja asiakkaiden tarpeita. Tuotepäällikkö myös tukee pankkeja tuotteen myynnissä kuluttaja-asiakkaille.

Tuotepäällikkö vastaa tuotteen vaatimustenmukaisuudesta ja on tuotteen määritysten asiantuntija sekä seuraa aktiivisesti verkoston vaatimuksia tuotteeseen liittyen. Tuotepäälliköllä on kaupallinen perspektiivi tuotteeseen ja hän tuntee tuotteen tuotto- ja kulurakenteen sekä kehittää tuotteiden kannattavuutta POP Pankki ryhmälle. Tuotepäällikkö toimii myös tuotteen ja tuotteen prosessien asiantuntijana kehitysprojekteissa. Tuotepäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan ulkoistuskumppanien kanssa varmistaen laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteeseen liittyvät ulkoistetut palvelut.

Tuotepäällikkö ohjaa tuotetta datalähtöisesti, ymmärtää tuotteeseen liittyvän saatavilla olevat datan ja osaa tuottaa datasta tuotteen hallintaa, kehittämistä ja myyntiä tukevaa informaatiota.

 

Odotamme sinulta

  • Vahvaa kokemusta ja näkemystä korttimaksamisen tuotteista ja alan kehityksestä
  • Numeerista osaamista ja datan käsittelytaitoja
  • Teknistä ymmärrystä ja uteliaisuutta korttimaksamien ratkaisuja kohtaan
  • Kykyä tuottaa analyysejä ja päätöksenteon tukimateriaaleja

 Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä rakentamaan POP Pankin maksamisen ratkaisuja
  • Tiiviin ja asiantuntevan tiimin
  • Avoimen ja keskustelevan yrityskulttuurin sekä ketterät toimintatavat
  • Modernit toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan saman tien! Hakuaikaa on 3.1.2019 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätiedot: Head of Cards & Unsecured Lending Anne Korte (anne.korte@poppankki.fi, 050 33 669 33).