(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, kokoaika, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Haluatko päästä työskentelemään tunnettujen kansainvälisten brändien, markkinoinnin ja asiakassuhteiden lujittamisen parissa? Arcus Finland etsii joukkoonsa taitavaa ja supliikkia tuotepäällikköä työskentelemään tunnettujen alkoholibrändien ja väkevien alkoholijuomien markkinoinnin parissa. Saat vapautta suunnitella ja toteuttaa markkinointikamppanojita yhdessä myyntiorganisaation kanssa niin yritys- kun kuluttaja-asiakkaillekin. Jos kiinnostuit, hae jo tänään sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tuotepäällikkönä luot markkinointisuunnitelmia ja toteutat markkinointia sekä digimarkkinointia käytännön tasolla muun muassa markkinointimateriaaleja valmistaen. Tehtävässä pidät aktiivisesti yhteyttä suuriin ulkoisiin ja sisäisiin asiakkaisiin sekä tuottajiin. Asiantuntijana toimit myös tukena kentällä toimivalle myyntiorganisaatiolle. Kollegoinasi ovat organisaation maajohto, toinen tuotepäällikkö sekä myynnin osaajat. Tulet työskentelemään väkevien alkoholituotteiden parissa ja tuotetietojen ylläpito ja hinnoittelu tiettyjen tuotteiden sekä brändien osalta kuuluu myös tehtäviisi. Pääosin työskentelet Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistossa, mutta sinulla on myös mahdollisuus päästä matkustamaan tapaamaan tuottajia.
TYÖNKUVA

* Markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen
* Yhteydenpito asiakkaisiin ja tuottajiin
* Tuotetietojen ylläpito ja hinnoittelu
* Myynnin tuen tehtävät
* Matkustaminen n. kerran kuussa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulta löytyy tehtävään soveltuva tutkinto (AMK/yliopisto) ja yli vuoden verran työkokemusta vastaavista tehtävistä tai väkevien alkoholijuomien kanssa työskentelystä. Haluat kehittää itseäsi markkinoinnin alalla ja etkä pelkää tarttua uusiin tehtäviin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsomme hyvän kielitaidon muiden pohjoismaisten kielten osalta, esimerkiksi ruotsi tai norja.

Etsimämme henkilö on:


* Tavoitteellinen ja aikaansaava
* Itsenäinen työskentelijä
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Kesto: toistaiseksi voimassaoleva
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Arcus Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic workille


Käymme hakijoita läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Arcus Finland Oy on norjalaisen Arcus AS:n tytäryhtiö, joka on perustettu Suomeen vuonna 2002. Arcus AS on johtava norjalainen alkoholijuomatalo, joka valmistaa tuo maahan ja markkinoi väkeviä alkoholijuomia sekä viinejä. Yritys edustaa useita tunnettuja brändejä kuten Aalborg aquavit, Braastad Cognac, Gammel Dansk, Fireball, Bushmills ja Vana Tallinn.