Tuotepäällikkö (kauko-ohjausjärjestelmät)
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset kehittämään konkreettisella tavalla Suomen rautatiejärjestelmän toimivuutta? Tarjolla paikka rautatieliikenteen tietojärjestelmien kehittämisen ja ylläpidon ytimessä. Haemme kokenutta osaajaa vastaamaan rautateiden liikenteenohjauksessa käytettävien kauko-ohjausjärjestelmien kehittämisen ja ylläpidon kokonaisuudesta.  

Mitä työ pitää sisällään? 

Kauko-ohjausjärjestelmien tuotepäällikkönä vastaat kauko-ohjausjärjestelmien kehittämisen suunnasta ja kehitystyön ohjaamisesta strategiamme mukaisesti sekä sisäisesti että toimittajiemme suuntaan. Vastaat myös kokonaisuuteen liittyvistä sopimuksista ja sopimusten perusteella tuotettujen palvelujen hallinnasta. Ympärilläsi työskentelee joukko ammattilaisia (tuotepäälliköitä, pääkäyttäjiä, ICT-ammattilaisia, projektipäälliköitä jne.), joiden kanssa yhdessä kehitämme ja ylläpidämme rautatieliikenteenhallinnan järjestelmäkokonaisuutta.  

Voit aloittaa vakituisen ja kokoaikaisen työn joustavasti sopimuksen mukaan. Pääasiallisena työskentelypaikkasi on Helsinki tai joku muu Fintraffic Raiteen nykyisten ohjauskeskusten sijaintipaikkakunta. Työhön sisältyy kohtuullinen määrä matkustamista (ohjauskeskukset, projektit, toimittajatapaamiset jne.), mutta joustava etätyö on myös luonnollinen osa kokonaisuutta.  

Mitä odotamme sinulta? 

Voit olla jo toimialaa tai kohdealuetta tunteva ammattilainen, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Voit siis olla myös toimialan ulkopuolinen ammattilainen, jolla on nopea oppimiskyky, tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöjä laajojen kehityskokonaisuuksien tuloksellisesta johtamisesta.  

Odotamme sinulta: 

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. ICT, automaatio, liikenne tms.) 
 • Tehtävään soveltuvaa työkokemusta  
 • Hankintoihin ja toimittajahallintaan liittyvää osaamista 
 • Intoa opiskella koko rautatieliikenteen järjestelmäkokonaisuus 
 • Taitoa työskennellä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa 
 • Hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikaatiotaitoja suomeksi ja englanniksi 
 • Etunasi työssä ovat moderni ja ajantasainen ICT-teknologioiden osaaminen, erilaisiin käytössä oleviin ICT-viitekehyksiin (ITIL, SAFe jne.) liittyvä osaaminen ja ymmärrys rautateiden teknisistä järjestelmistä ja operoinnista kokonaisuutena.  

Mitä tarjoamme sinulle? 

Fintraffic ohjaa liikennettä maalla, merellä ja ilmassa. Tarjoamme ja kehitämme liikenteenohjauksen ja -hallinnan palveluita kaikissa liikennemuodoissa sekä varmistamme liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden vastuullisesti. Palvelumme tukevat kansalaisten liikkumista, elinkeinoelämän tarpeita ja kuljetuksia, turvallisuusviranomaisten toimintaa sekä Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset vaikuttamaan hyvin konkreettisesti rautatiejärjestelmän toimivuuteen.    

Tarjoamme sinulle lisäksi nämä: 

 • Mielenkiintoisen, haasteellisen ja vastuullisen tehtävän, joka kasvaa mukanasi 
 • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön sekä tulosorientoituneen ympäristön 
 • Mahdollisuuden työskennellä mahtavien kollegoiden ja koko rautatietoimialan sekä eurooppalaisten huippuammattilaisten seurassa 
 • Hyvät henkilöstöedut 

Kiinnostuitko ja haluat tietää lisää? 

Kysymyksiä tehtävästä tai haluatko lisätietoja? Mikko Natunen vastaa – tavoitat hänet numerosta 040 585 8849 tai sähköpostitse mikko.natunen@fintraffic.fi. 

Lisätietoja löydät myös täältä: www.fintraffic.fi  

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 30.1.2022. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi. 

Käytämme soveltuvuusarviointia päätöksemme tueksi. 
 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot