(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö K Auto Oy, Espoo
K Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haemme maahantuoja K Auto Oy:n MAN Truck & Bus -yksikköön


Tuotepäällikköä


hoitamaan MAN-raskaiden kuorma-autojen tuotetukea K-Auton MAN myyntiorganisaatiolle sekä toimimaan tuoteteknisenä yhteyshenkilönä valmistaja MAN Truck&Bus SE:lle. Tuotepäällikkö on vahvasti mukana markkinoiden analysoinnissa, tuoteportfolion määrittelyssä sekä hinnoittelussa.


Hakemamme henkilö on raskaiden autojen myynnin ammattilainen, jolla on kaupallista näkemystä, ja kyky hahmottaa miten MAN saavuttaa Suomen markkinoilla entistä vahvemman aseman. Hän on voittajatyyppi, jolla on kova tahto saavuttaa tuloksia, mutta joka osaa toimia rakentavasti tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin, päämiehen ja muiden sidosryhmien kanssa. Hän on asiakaslähtöinen ja analyyttinen toimija, joka etsii aktiivisesti uusia kaupallisia mahdollisuuksia. Hän kykenee sekä organisoimaan että tekemään paljon itse. Erinomainen suullinen ja kirjallinen esitystaito sekä suomeksi että englanniksi on ehdoton vaatimus tehtävässä onnistumiseen.


Edellytämme
- Tehtävään soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä, mielellään vähintään AMK-tasoista koulutusta
- Vankkaa kokemusta raskaiden ajoneuvojen myynti- ja tuotetehtävistä
- Luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja esiintymiskykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- Digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien ymmärrystä
- Positiivista, kehityshakuista ja mahdollisuuksia näkevää asennetta
- Organisointi-, vastuunkanto- ja paineensietokykyä
- BC-ajokorttia


Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme sinulle
- Mielenkiintoisen ja keskeisen työtehtävän menestyvässä autoalan organisaatiossa
- Motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Mahdollisuuden jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Kesko-konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut sekä monipuoliset uramahdollisuudet


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Raimo Haavikko, puh. 045 3207704. Lähetä palkkatoiveen sisältävä hakemus ja CV 23.9.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut heti ja suoritamme rekrytoinnin heti sopivan henkilön löydyttyä.


Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.


-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä
www.k‐auto.fi