(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, Iveco Finland, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018Työn kuvaus:
  Iveco Finland on osa Iveco Groupia, joka on johtava kansainvälinen teollisuusryhmä ja CNH Industrialin jäsen, joka nykyisin toimii 190 maassa. Iveco on johtaja kuljetusmaailmassa kaupallisten hyötyajoneuvojen, linja-autojen ja erikoisajoneuvojen kehityksessä, tuotannossa, markkinoinnissa ja huollossa armeijan, väestönsuojelun ja erityissovellusten kuten palontorjunnan alalla. Ivecossa on 27 000 työntekijää ja tuotantolaitoksia 11 maassa Euroopassa, Kiinassa, Afrikassa, Oseaniassa ja Latinalaisessa Amerikassa ja yli 5000 huoltopistettä yli 160 maassa, mikä takaa ammattimaisen tuen kaikkialla maailmassa.
 
Etsimme nyt Ivecolle Suomeen TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ,
 
Espoon toimipisteeseen Medium / Heavy- tuotelinjan puolelle vastaamaan, että Suomen paikalliset valmistusprosessit toimivat luotettavasti ja tehokkaasti. Lisäksi tehtäviin kuuluu myyntihenkilöstön, rungonrakentajien ja liikekumppaneiden kouluttaminen ja tukeminen kaikissa Iveco- brändiin ja Ivecon tuotteisiin liitttyvissä asioissa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Ivecolle. 
 
Tulevan Tuotepäällikön tehtäviin kuuluu mm. tuotantoaikataulujen suunnittelua ja organisointia, hankkeiden resurssiarviointia, aikataulujen ja budjettien sopimista ja neuvotteluja sidosryhmien kanssa, laadunvalvontaa, tuotantomateriaalien valintaa ja ostoa, yhteyshenkilönä toimimista oston, myynnin ja markkinoinnin kanssa, koulutusten järjestämistä, tuotteiden luokitus- ja rekisteröintiprosessien tukemista jne. 
 
Etsimme tehtävään monipuolista ja yhteistyökykyistä henkilöä, jolla on ymmärrystä ja mielenkiintoa tekniikkaa kohtaan, hyvät tiimityöskentely- ja viestintätaidot, sekä kykyä puhua ja kirjoittaa sujuvasti niin suomen- kuin englannin kielellä. Hyvistä IT- taidoista on myös etua. Sopivalla kandidaatilla olisi hyvä olla kokemusta ja ymmärrystä ajoneuvotekniikasta- tai tuotannosta. Valittu Tuotepäällikkö tulee työskentelemään Ivecon raskaiden- ja keskiraskaiden ajoneuvo- brändien sekä tuotteiden parissa, joten varsinkin näiden ajoneuvoluokkien ymmärryksestä on erityistä hyötyä. 
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi englanninkielisen CV:n sekä palkkatoiveen kera heti kun mahdollista, sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Adeccon HR- konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi. 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotepäällikkö


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Juhani Äikäs, 0406634711


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO