(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, Intercontrol Oy
Intercontrol Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Vahvistamme myyntitiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen tuotepäällikköä virtakiskojen myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon.

InterControl Oy tarjoaa sähköautojen latausjärjestelmiä ja palveluita ammattilaisille. Edustamamme laitevalmistajat ovat eurooppalaisia ja tuotteet ovat laadukkaita. Laatu onkin meille tärkeä arvo, josta emme tingi. Haluamme olla mukana edistämässä puhtaamman liikenteen kehittymistä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Virtakiskot liittyvät kiinteästi erittäin tärkeänä osana sähköautojen latausjärjestelmiin, mutta laajan tuotevalikoiman ansiosta kiskoille on paljon käyttökohteita rakentamisen ja teollisuuden virranjakelujärjestelmissä.

Tehtävässäsi vastaat virtakiskojen myynnistä, suunnittelusta sekä yhteydenpidosta päämiehen suuntaan. Tehtävään sisältyy myös markkinointia, johon saat tukea edustamasi tuotteen päämieheltä. Tehtävääsi kuuluu projektien hoitaminen uusien asiakkaiden kontaktoinnista jälkihoitoon saakka. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, muiden tuotepäälliköiden sekä päämiehen kanssa. Edustamasi tuotteet ovat ehdotonta alansa huippua ja tuotevalikoima on erittäin laaja.

Edellytämme sinulta sähkö- tai koneinsinöörin koulutusta tai vastaavaa kokemusta sähköalalta. Kokemuksesi voi olla kertynyt esimerkiksi sähköurakoinnista tai sähkönjakelujärjestelmien parissa työskentelystä. Tehtävässäsi tarvitset sujuvan kirjallisen ja puhutun suomen sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta myyntihenkisyyttä, tuloshakuisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä vastuullista ja itsenäistä otetta työhön. Toimistomme sijaitsee Turussa ja aktiivinen toiminta-alueemme on Etelä-Suomi, ajoittain myös muu Suomi. Olisi siis tärkeää, että olet valmis matkustamaan tarpeen vaatiessa.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan Senior Consultant Anu Marttila, puh. 050 435 8625 tai anu.marttila@barona.fi