(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö hybridijärjestelmien ja akustojen kehittämiseen
Proventia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Hybridijärjestelmien yleistyessä me Proventialla haluamme olla mukana kehittämässä liiketoimintaa tulevaisuuden ajoneuvojen ja koneiden voimanlähteiden ja akkutekniikan ympärille. Tuotepäällikkönä pystyt omaksumaan nopeasti uutta teknologiaa sekä omaat vahvaa osaamista liiketoiminnan kehittämisestä ja toimivan organisaation rakentamisesta. Näitä taitoja tarvitset, koska kyseessä on uusi tehtävä ja vastuualue yrityksessämme.

Sinulla on kokemusta tuloksellisesta asiakasyhteistyöstä sekä taitoa löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Olet ollut aiemmissa työtehtävissäsi kehittämässä tuotteita ja palveluita sekä niihin liittyviä liiketoimintaprosesseja. Akkutekniikan osaaminen sekä raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden tuntemus on eduksi. Olet koulutukseltasi insinööri tai DI.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja toimimaan erilaisten aikataulujen puitteissa. Olet energinen, etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan asioihin.  Omaat hyvät yhteistyö- ja esiintymistaidot sekä kyvyn rakentaa kansainvälisiä toimittajaverkostoja. Edellytämme matkustusvalmiutta ja sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.