(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, HK Instruments Oy
HK Instruments Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Haluatko olla mukana tuottamassa laadukasta ja energiaystävällistä sisäilmaa? Onko sinulla lisäksi ymmärrystä automaatiotekniikasta ja elektroniikasta? Ehkä rakennusautomaation osaamista? Hienoa! Kannattaa jatkaa lukemista, sillä suomalainen perheyritys HK Instruments etsii TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Muurameen vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tuotepäällikkö tekee?

Tuotepäällikkönä toimit myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa tiiviissä yhteistyössä, joten yhteistyötaitojen merkitys korostuu roolissa. Päätehtäväsi on vastata tuotehallinnasta, josta edellytämme kokemusta. Myynnin saralla toimit teknisenä tukena ja pääset aidosti vaikuttamaan myynnin portfolioon tekemällä alustuksia ja esityksiä.

Toimit innovaatiotiimissä, jossa ideoidaan uusia ratkaisuja niin talon omien asiantuntijoiden kuin asiakkaiden kanssa. Asiakkaita on ympäri maailmaa, joten pääset myös matkustamaan esimerkiksi messuille ja avainasiakkaille. Matkustus ei ole kuitenkaan päätoimesi eli matkustuspäiviä tulee maltillisesti, noin 15-25 vuodessa. Muuramessa käy myös kansainvälisiä vieraita, joten tämänkin takia sinulle on luontevaa toimia englannin kielellä.

Millainen sitten HK Instruments on työpaikkana?

HK Instruments on perhemäinen yhteisö, joka välittää ihmisten hyvinvoinnista – se on yksi keskeisistä arvoista ja se huomioidaan aktiivisesti toiminnassa. HK Instrumentsilla muun muassa panostetaan työergonomiaan sekä joustaviin työaika- ja taparatkaisuihin. Talossa on myös oma kokki, joka huolehtii terveellisestä/mieleisestä ruokalistasta.

Mari, Tuotannon tiimivetäjä: ”Oon ollut töissä HK Instrumentsilla nyt 15 vuotta. Meillä on töissä reilu meininki, joka päivä on kiva tulla töihin. Työnantajana HK Instruments on perheystävällinen, todella reilu ja voit itse vaikuttaa omaan työaikaan. Työpaikkaedut ovat loistavia, esimerkiksi kuntosalin ja uimahallin käyttö on ilmaista, joka päivä saadaan ilmainen smoothie ja lisäksi saamme Smartumin liikuntasetelit. Työpaikkaruokailu on todella edullista, ruokailussa maksetaan vain ruuan raaka-aineista.”

Akseli, Aluemyyntipäällikkö: ”Olen ollut täällä töissä 7 vuotta, tässä roolissa 3 vuotta. Vastaan Pohjois-Amerikan ja Aasian jälleenmyyjistä, asiakkaista ja partnereista. Teen töitä myyntitiimin kanssa ja meillä on tosi hyvä yhteishenki. Ei olla pelkästään työkavereita, vaan ystäviä ja vietetään aikaa myös vapaa-ajalla. Voisi melkein sanoa, että toinen perhe. Työnantajana HK Instruments on joustava. Luottamus työntekijöihin on tosi kova. Hierarkia on erilainen kuin monissa yrityksissä, esimiesten ja johdon kanssa voi keskustella rakentavasti ja kaikkien välillä vallitsee luottamus.”

Jos sinulla on tekninen koulutus sekä teknistä osaamista, kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja haluat olla osa tätä rentoa, mutta asiantuntevaa työyhteisöä, hae tehtävää heti! Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!