(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, hengitysteiden hallinta ja trakeostomia
Steripolar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Olemme vahvassa kasvussa ja haemme sinua jo kokemusta omaavaa

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan hengitysteiden hallinnan ja trakeostomian osaamisalueista. Hakemallamme henkilöllä on jo kokemusta sairaalatarvikkeista ja mielellään myös tuotepäällikön työstä.

Tuotepäällikkönä vastaat osaamisalueen tavoiteasettelusta, kannattavuudesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä tarjoustoiminnasta yhdessä muun organisaation kanssa. Olet aktiivisesti mukana asiakastyöskentelyssä sairaaloissa varmistaen asiakkuuksien kehittymisen ja myyntitavoitteiden saavuttamisen. Tehtäviisi kuuluu myös huolehtia suhteista tarvikkeiden valmistajiin. Tuotepäällikkönä tulet olemaan osa uutta Nordic-organisaatiotamme tukien myös Ruotsissa toimivaa Steripolar Ab:n toimintaa.

Tuotepäällikkönä

  • innostut ja innostat kollegoita tavoitteiden ylittämiseen
  • olet analyyttinen, aloitteellinen ja yhteistyöhaluinen työskentelyssä
  • kykenet kehittämään lyhyen ja pidemmän aikavälin suunnitelmia
  • omaat sujuvan englannin ja ruotsin kielen taidot
  • sinulla on sairaanhoidollinen ja/tai kaupallinen peruskoulutus
  • olet valmis matkustamaan kotimaassa ja ulkomailla

Tarjoamme vaativan ja haasteellisen tehtävän kasvavassa yrityksessä sekä samalla mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tulemme antamaan sinulle hyvän perehdytyksen työhösi, niin tuotteisiin kuin meidän tapaamme työskennellä.

Mikäli profiilisi vastaa tarvettamme ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä 18.10. mennessä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen janette.hakuli@steripolar.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Janette Hakuli. Janeten tavoitat parhaiten 11.10. ja 17.10. klo 12.00-14.00 numerosta 0400 625 565.