(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö Helsinkiin
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme Työkyky ja työurat -yksikköön Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen


TUOTEPÄÄLLIKKKÖÄ

Tehtävänäsi on vastata Työterveyslaitoksen työkyky- ja työurapalveluiden liiketoiminnasta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupalliselta tai yhteiskuntatieteiden (esim. psykologia tai sosiaalipsykologia) alalta, sekä vahvaa kokemusta ratkaisumyynnistä tai palvelujen tulosvastuullisesta B2B -myyntityöstä ja palvelujen, koulutusten tai konsultoinnin toteuttamisesta asiakkaille. Työkyky- ja työurapalveluiden kokonaisuuden kehittäminen on tärkeä osa työtäsi. Osallistut myös työhön, työorganisaatioihin tai johtamiseen liittyvien palvelujen toteuttamiseen. Aiempi kokemus erityisesti työkykyjohtamisen, mielenterveyden tai työorganisaatioiden alueilla katsotaan hyödyksi. Odotamme sinulta hyviä viestintätaitoja ja laajoja verkostoja Suomessa, kehittämissuuntautunutta työotetta, sekä mielenkiintoa tuotekehitykseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, inspiroivan ja laajan yhteistyöverkoston, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti kykyjäsi asiantuntijaorganisaatiossa. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus, kattavat työsuhde-edut, mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus ja määräaikaisuus päättyy 31.7.2021.

Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 2.2.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry

Lisätietoja tehtävistä antaa johtaja Salla Toppinen-Tanner, puh. 046 851 2517.