(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö - Helsinki
Oy Armatec Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Oy Armatec Finland Ab on Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva, vuonna 2003 perustettu, teknisen kaupan maahantuonti- ja markkinointiyritys. Olemme toimineet alalla jo yli 60 vuotta. Yhtiö aloitti alun perin nimellä Armaturjonsson. Armatec toimittaa ja huoltaa asiakkaillensa toimivia järjestelmiä, tuotteita ja ratkaisuja lämpö- ja jäähdytysjärjestelmiin sekä teollisuusprosesseihin. Lue lisää osoitteesta: www.armatec.fi
Asiakasyrityksemme Armatec Finland Oy hakee yhteistyössä kanssamme myyntihenkistä tuotepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan Armatec Finlandin kanssa. Armatecin toimipaikka sijaitsee tällä hetkellä Pitäjänmäessä, mutta 1.3.2020 yritys muuttaa uusiin ja moderneihin toimitiloihin Vantaan Koivuhakaan. 

Tehtävän kuvaus

Tuotepäällikkönä vastaat Armatec Finland Oy:n edustamien automaatiotuotteiden myynnistä, teknisestä tuesta sekä hinnoittelusta. Tehtäviisi kuuluu päämiesyhteyksien hoitaminen ja tuoteohjelman kehittäminen vastaamaan asiakkaiden tarpeita. 

Tehtäviisi kuuluvat

  • tarjouslaskenta (lasket tarjouksia itsenäisesti asiakkaille sekä autat muuta myyntitiimiä automaatiotuotteiden kanssa)
  • tekninen neuvonta (toimit asiakkaille ensisijaisena tukena auttaen asiakkaita automaatioon ja sähkötekniikkaan liittyvissä kysymyksissä)
  • hankinnat (autat varastoa varaosien hankinnassa ja tilausten tekemisessä)
  • hinnoittelu (vastaat tuotteiden hinnoittelusta ja kannattavuudesta yhdessä myyntijohtajan kanssa)
  • pohjoismainen yhteistyö (toimit Nordic Product Groupin Automaatio -ryhmän jäsenenä)

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tutkinto (automaatio-/sähköinsinööri tai DI) sekä lisäksi vahva työkokemus. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta teollisuusmyynnistä. Suomen ja englannin kielen taitosi on hyvä sekä kirjallisesti että suullisesti. Lisäksi ranskan ja/tai saksan kielen osaaminen on etu. Sinulla tulee olla myös matkustusvalmius, sillä työ edellyttää matkustamista. Omaat aktiivisen otteen työn tekemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävä edellyttää myös yhteistyökykyä, huumorintajua, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä neuvottelutaitoja. 
Armatec tarjoaa sinulle mukavan työympäristön osana perheyhtiötä, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään niin Suomessa, Pohjoismaissa kuin Ranskassa.
Tunnistitko itsesi tästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 20.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.