(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö/-Hallintainsinööri ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 
Työn kuvaus:
Rekrytoimme asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonaan Tuotepäällikön/ -Hallintainsinöörin valkolipeälaitoksen ja haihduttamon säiliöiden tuotehallintaan sekä projektisuunnittelun valvontaan. Toimipaikka on ensijaisesti Kotkassa. 
 
Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa (mielellään konesuunnittelu tai valmistustekniikka),
- hyvää englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti,
- paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä,
- suurienkin kokonaisuuksien hahmotuskykyä,
- aloitteellisuutta sekä vastuuta oman työn suorittamisesta,
- yhteistyökykyisyyttä sekä
- matkustusvalmiutta tarvittaessa.
 
Eduksesi katsotaan:
- säiliöiden aikaisempi suunnittelukokemus,
- nykyaikaisten 2D/3D-suunnittelu-/laskentaohjelmistojen tuntemus,
- hitsaustekniikan osaaminen sekä standardituntemus ja
- muu kielitaito.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Työssäsi vastaat säiliöiden tuotehallinnasta (tuotesarjoitus, kustannuskilpailukyky) sekä säiliöiden projekti-/tarjoussuunnittelun valvonnasta. Tehtävänkuvausta voidaan muokata mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.
 
Tarjoamme Sinulle:
Tarjoamme haasteellisen ja vaihtelevan työn kansainvälisissä projekteissa sekä syvällisen koulutuksen ja perehdytyksen tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Pääset rakentamaan uratarinaasi kansainvälisessä organisaatiossa, jossa sinulla on mahdollisuuksia edetä tai siirtyä muihin toimintoihin tulevaisuudessa.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13-15 HR Consultant Sami Mentula, p. 0403582035. Haethan tehtävää viimeistään 19.8.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotepäällikkö/-Hallintainsinööri


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka