(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, erikoissairaanhoidon tuotteet
Mekalasi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Tahdotko vastuullisen paikan myynnin- ja asiakkuushoidon tehtävissä? Löytyykö sinulta mahdollisesti sairaanhoidon koulutustausta ja haluat päästä vastaamaan erikoissairaanhoidon tuotevalikoimasta. Tässä on sinun mahdollisuutesi asiakkaamme Mekalasi Oy:n vahvassa kasvussa olevassa organisaatiossa!

Etsimme nyt Mekalasi Oy:n organisaatioon uutta osaajaa TUOTEPÄÄLLIKÖKSI vastaamaan erikoissairaanhoidon tuotevalikoimasta.

Tuotepäällikkö vastaa nimetyistä päämiehistä ja toimittajista. Hän toimii toimittajien tuotteiden asiantuntijana sekä vastaa toimittajan kaikkien tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, reklamaatioiden käsittelystä, kilpailukykyisten ostohintojen neuvottelemisesta päämiesten kanssa sekä tuoteryhmän markkinatuntemuksesta, erityisesti markkinahintatasosta. Hän on ajan tasalla toimittajan tuotteista sekä kouluttaa tuotteiden käyttöä. Lisäksi palkattava tuotepäällikkö vastaa varastoarvoista, markkinoinnin sisällöstä ja toimittajatyytyväisyydestä. Varmistat omalla työlläsi, että yhteistyö on sujuvaa ja nopeaa.

Puolet työajasta kuluu myynnillisissä tehtävissä. Tuotepäällikkö suunnittelee viikoittaiset aktiviteetit ja liikkuu niiden mukaisesti kentällä, tavaten osto-organisaatioiden edustajia sekä terveydenhuollon henkilöstöä. Tuotepäällikkö seuraa liikevaihtoa, myyntikatetta ja vastaa asiakas- ja myyntiprosessien hoitamisesta erikoissairaanhoidon organisaation sisällä (aluepäälliköiden ohella). Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Toivomme Sinulta kokemusta erikoissairaanhoidosta, kansainvälisten ja kotimaisten päämiessuhteiden hoitamisesta, myynnistä ja asiakastyöstä sekä julkisten hankintojen tarjousprosesseista. Tärkeää on kykysi toimia terveydenhuollon parissa, joten terveydenhuollon prosessien tuntemus sekä tuoteosaaminen ovat erittäin tervetullutta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sairaanhoitaja, röntgenhoitaja tai terveydenhuoltoalan myynnin osaaja. Erityisesti osaaminen kardiologiasta tai radiologiasta luetaan eduksesi. Odotamme, että olet kokenut toimimaan kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostut tuotevalikoiman kehittämisestä, ulkoisesta ja sisäisestä kouluttamisesta, ja toimit joustavasti sekä dynaamisesti vastuidesi osalta. Lisäksi olet myynnillinen ja tulostavoitteellinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava asiantuntijamyyjä. Kasvavassa organisaatiossamme odotamme myös, että siedät muutostilanteita. Työsuhteen aluksi tarjoamme kattavan perehdytyksen, jotta pääset vauhtiin. Tarvitset tehtävässä itseohjautuvuutta sekä kykyä priorisoida ja ottaa vastuuta. Työn kannalta englannin kielitaito on välttämätön.

Tarjoamme Sinulle erinomaisen, itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen. Kanssamme pääset toimimaan vakaalla alalla monien mahdollisuuksien parissa.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään Barona myynnin ja kaupan toimialan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala. Otahan yhteyttä ja jutellaan lisää!