(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ,  Ensto Finland Oy  (Helsinki)
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020


Enstossa monimuotoisuus on voimavara, ja meitä yhdistää avoin ja utelias asenne. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity kansainväliseen tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

Haemme tehoelektroniikkatiimiin Helsingin Pitäjänmäelle

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuotelinja; Power Electronics, Power Quality -tuotteet

Tehtävänäsi on vastata tuotelinjasi tuotteista, tuoteidean kehittämisestä, tuotteen lanseeraukseen ja myynnin tukeen asti. Tuet ja koulutat nykyisten tuotteiden myyntiä ja ymmärrät markkinoiden mahdollisuudet uusille sähkön laatua ja riittävyyttä varmistaville tuotteille, joiden määrittelystä vastaat yhteistyössä pilottiasiakkaiden ja tuotekehityksen kanssa. Yhteistyökumppaneinasi ovat tuotekehitys, markkinointi, myynti ja tuotanto/hankinta.  

Pystyt hallitsemaan elinkaaren eri vaiheissa olevia tuotteita ja olet tottunut projektityöhön. Uskallat antaa näkemyksesi ja keskustella eri sidosryhmien kanssa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Viihdyt lähellä asiakasta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaan ongelmien ratkomisesta. Tuotekoulutusten pitäminen omalle henkilöstölle sekä asiakkaille yhdessä myynnin kanssa luonnistuu.

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja ymmärrät tehoelektroniikan mahdollisuudet. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen tuotehallinnasta, tuotekehityksestä tai myynnistä. Luonteeltasi olet myönteinen, aktiivinen ja tuloshakuinen. Olemme kansainvälinen organisaatio, joten hyvä suomen- ja englanninkielen taito on edellytys työssä menestymiselle. 

Enstolaiset ovat alansa huippuammattilaisia. Tarjoamme sinulle palkitsevan avainpaikan teknologia-alan huipulla ja kansainvälisen konsernin tarjoamat henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet. 

Lisätietoa tehtävästä antavat rekrytoinnista vastaavan Target Headhunting Oy:n Simo Österman,  p. 044 343 4417 ja Kari Lilja p.0400 311 675.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 28.4.2020 mennessä alla olevan  Jätä hakemus -linkin kautta.