(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, elintarvike- ja hygieniatuotteet (FMCG)
Broman Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme Turkuun oston tiimiin 

FMCG-TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Fast Moving Consumer Goods (FMCG)-tuotteisiin kuuluvat meillä elintarvike ja hygieniatuotteet. Elintarvike- ja hygieniatuotteiden tuotepäällikön vastuulla on kehittää oman tuoteryhmänsä myyntiä ja valikoimaa Broman Group Oy:ssä. Hänen tehtäviinsä kuuluu sopia tuoteryhmänsä valikoimasta, ostoehdoista sekä niihin liittyvistä markkinointi-, logistiikka- ja esillepanoratkaisuista. Tuotepäällikkö vastaa myynnin lisäksi tuoteryhmänsä myyntikatteesta ja vaihto-omaisuudesta ja huolehtii tuotteiden tuotetiedoista sekä saatavuudesta.

Uudessa tuotepäällikössämme arvostamme:

  • aikaisempaa kokemusta FMCG-tuoteryhmästä,
  • näyttöä tuoteryhmän menestyksekkäästä hoitamisesta,
  • kaupallista ajattelutaitoa ja osto-osaamista,
  • Office-ohjelmien osaamista,
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa,
  • kaupan nälkää ja aktiivista otetta tuoteryhmän kehittämiseen sekä
  • yhteistyö- ja neuvottelutaitoja.

Tule kehittymään kanssamme! 

Meillä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Työilmapiirimme on todetusti hyvä ja meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin. Työssä kehittyminen on meillä kunnia-asia, joten tarjoamme jokaiselle edellytykset kehittyä omassa työssään. Oman kehittymisen kautta viemme koko organisaatiota eteenpäin.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ostojohtaja Markku Lampelalta sähköpostitse (markku.lampela@motonet.fi) tai puhelimitse (0400 680 430).

Hae tehtävää viimeistään 6.10.2019.

 

Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni.

www.bromangroup.fi