(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö CAT-maarakennuskoneet
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Avesco on tunnettujen tuotemerkkien kauppa- ja palveluyritys, joka on johtava toimija maansiirtokoneiden kaupassa ja niiden vuokrauksessa keskittyen infrarakentamiseen. Suomessa edustamme Caterpillar tuotteita, yhteistyömme Caterpillarin kanssa on jatkunut jo lähes 90 vuoden ajan. Tuotteemme, palvelumme ja kattavat kokonaisratkaisumme auttavat asiakkaitamme menestymään. Olemme kumppanisi sekä infrarakentamisessa että kaivoksissa. Tarjoamme myös kokonaisratkaisut energian tuotantoon ja varmennukseen. Avesco työllistää Suomessa yli 230 alan ammattilaista ja toimimme 7 eri paikkakunnalla.

Haemme ammattitaitoista, työstään innostuvaa ja innostavaa

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ CAT-maarakennuskoneille, BCP - building and constrution products, Vantaalle

Vastaat asiantuntijana tuoteryhmäsi minikaivukoneiden ja pyöräkuormaajien strategiasta, uusien palveluiden tuotteistamisesta, kampanjoista, hinnoittelusta, kannattavuudesta ja kilpailukyvyn varmistamisesta. Tunnistat aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kehität tuoteryhmääsi systemaattisesti yhteistyössä muiden tuotepäälliköiden ja myyntijohtajan kanssa. Jaat asiakas- ja markkinaymmärrystä, vastaat tuotekoulutuksista ja tuotat analyyseja liiketoiminnan tueksi. Ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnan vaatimukset ja tarpeet sekä laadukkaan asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden. Lisäksi tuet myyjiämme löytämään asiakkaidemme tarpeisiin parhaat palveluratkaisut. Olet tiiviissä yhteistyössä myös muiden Caterpillarin toimintojen ja sidosryhmiemme kanssa. Raportoit tehtävässä myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta

 • soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä
 • tuntemusta B2B-myyntiprosessista ja ratkaisuliiketoiminnasta
 • kokemusta toimittajayhteistyöstä ja sopimushallinnasta
 • monipuolista osaamista ja näyttöjä tuotehallinnan ja -kehittämisen tehtävistä
 • yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • oma-aloitteisuutta, analyyttisuutta, paineensietokykyä, asiakaslähtöistä ajattelua
 • maarakennuskoneiden ja -alan tuntemusta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • tietoteknisiä taitoja ja järjestelemiä
 • matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla

Tarjoamme sinulle

 • kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden alan suurimman konevalmistajan tuotteiden parissa
 • huippuluokan tuotteet ja palveluratkaisut sekä mielenkiintoisen asiakaskentän
 • mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa myynnin ammattilaisena

Toimipisteesi on Vantaalla.

Lisätietoja: Experiksen seniorikonsultit Pirjo Levänen, p. 0400 238418, pirjo.levanen@fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas@fi.experis.com.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 31.12.2019 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.