(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö, asunnot ja kiinteistöt
Huutokaupat.com

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haluatko olla muokkaamassa suomalaista asunto- ja kiinteistökauppaa? Jos sinussa on muutosagentin paloa, tule mukaan kasvavaan Huutokaupat.com-tiimiimme kehittämään asuntojen ja kiinteistöjen verkkohuutokauppaa, innostamaan asiakkaitamme ja kiihdyttämään liiketoimintaamme. 

Olemme nykyään noin 40 osaajan tiimi ja olemme kehittäneet kasvavan ja kehittyvän Huutokaupat.com-alustan sähköiseen kaupankäyntiin. Huutokaupat.com:ssa vieraillaan kuukausittain lähes 4 miljoonaa kertaa ja huutokaupattavien kohteiden arvo on vuosittain noin 300 miljoonaa  euroa. Kyseessä on siis varsin merkittävä palvelu, mutta emme halua pysähtyä tähän. Haluamme kehittyä eteenpäin ja kasvattaa toimintaamme uusillakin sektoreilla. Tätä tavoitetta varten etsimme tiimiimme lisävahvistukseksi eteenpäinkatsovaa asunto- ja kiinteistökaupan tuotepäällikköä.

Mistä on kyse?

Tuotepäälliköstä kasvaa tiimimme johtava asunto- ja kiinteistötuotteiden asiantuntija. Tuotepäällikön toimenkuvaan kuuluu tuotejohto ja -kehitystehtävien lisäksi markkinan, trendien, tarpeiden ja mahdollisuuksien luotaus sekä sidosryhmätyöskentely talon sisällä ja ulkona. Tehtävät ovat monipuolisia ja innostavia; tapaat asiakkaita ja kumppaneita, mittaat ja analysoit, keräät palautetta, selvittelet ja ratkot erinäköisiä asiakastilanteita, etsit uusia mahdollisuuksia, kehität tuotetta, tuet myyntiä ja markkinointia.

Onnistumisen työkalut

Olemme yksityisomisteinen, kompaktin kokoinen yritys ja teemme työtä kokeilunhaluisesti ja ketterästi. Meidän ei tarvitse hakea päätöksiä konsernihallinnosta vaan niitä voidaan tehdä ripeästi oman porukan kesken. 

Meillä ei ole asunto- ja kiinteistökaupan vakiintunutta toimintamallia mitä suojella, joten meillä saa ajatella boksin ulkopuolelta. Uskomme kaupankäyntimalliimme, sen avoimuuteen ja kiinnostavuuteen ja uskomme, että sillä saa paljon hyvää aikaiseksi asunto- ja kiinteistökaupankin tulevaisuudessa.

Yksin ei isoja kiviä käännetä, vaan tuotepäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä mm. asunto- ja kiinteistökauppaan erikoistuneen myyntimme kanssa. Vuoropuhelu asiakkaiden ja muiden alan toimijoiden kanssa toimii jo, nollasta ei tarvitse aloittaa. Tänäkin vuonna huutokauppaamme satoja asunto- ja kiinteistökohteita.

Kehitysprojekteissa tukea saa muulta tiimiltä ja kehitystiimi auttaa toteuttamaan tarvittavat työkalut ja ominaisuudet verkkopalveluun.

Uskomme, että parhaat edellytykset toimia tehtävässä on henkilöllä, jolla on sekä kyky katsoa isoa kuvaa että ratkoa yksityiskohtia. Tehtävä tulee vaatimaan analyyttista asennetta, tunneälyä ja  myynnillistä otetta. Kyky sujuvaan asiakaskommunikaatioon ja halu tehdä yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa ovat välttämättömiä. Kokemus verkkoliiketoiminnan parissa työskentelystä on eduksi.

Pioneerihenkiset asiakkaat, terävät kollegat sekä kyky ja halu investoida hyviin hankkeisiin antavat tuotepäällikölle erinomaiset edellytykset luoda markkinaan uusia tehokkaita ratkaisuja ja jättää kädenjälkensä siihen, miten asunto- ja kiinteistökauppaa tehdään tästä eteenpäin.

Miltä onnistuminen tässä tehtävässä näyttää

Tiedät onnistuneesi kun:

  • olet omaksunut asunto- ja kiinteistökaupan mutkat ja metkut
  • olet luonut hyvin toimivat suhteet asiakkaisiimme ja muihin sidosryhmiin
  • olet tuottanut ratkaisuja, joiden avulla huutokauppamalli on tullut arkipäiväiseksi osaksi asunto- ja kiinteistökaupan myyntipalettia
  • olet kehittänyt tuotteidemme kiinnostavuutta ja asiakastyytyväisyyttä ja sitä kautta auttanut meitä saamaan lisää tyytyväisiä asiakkaita
  • olet lisännyt ymmärrystämme toimialasta ja tuonut uusia oivalluksia tuotekehitykseemme, myyntiimme ja markkinointiimme
  • olet jakanut proaktiivisesti tietoa, osaamistasi ja parhaita näkemyksiäsi tiimikavereillesi ja vastavuoroisesti myös ottanut vastaan muiden näkemyksiä ja oivalluksia.

Miksi me

  1. Meillä voit keskittyä tekemiseen joustavalla työajalla, joten sinulle jää aikaa harrastuksille, perheelle ja vapaa-ajalle.
  2. Meillä samassa porukassa istuvat sekä ne innokkaasti kommunikoivat osaajat että vähän hiljaisempaa sorttia olevat tyypit. Meitä on siis montaa lajia, mutta into palveluamme ja sen kehittämistä kohtaan yhdistää meitä vahvasti. 
  3. Matala hierarkiamme tarkoittaa sinun, kuten kaikkien muidenkin työntekijöidemme kohdalla sitä, että pääset myös kehittämään ja oppimaan halutessasi mitä tahansa palveluumme liittyvää, oli se sitten asiakaspalvelua, myyntiä, markkinointia, softaa tai itse huutokauppabisnestä. 
  4. Tiimityöhön ja viihtyvyyteen panostamme erilaisilla vapaaehtoisilla tiimikoulutuksilla ja yhteisillä aktiviteeteilla. Olemme porukalla järjestäneet pokeriturnauksia, lautapeli-iltoja, mysteeri-illallisen, juoksukoulun, lippiksenheittoturnauksia, kuumailmapallolennon ja Lapin reissun. Työpäivää piristävät myös toimiston pöytäjalkapallo, välipalavalikoima, omat kahvi ja olut, taukojumppavälineet ja muut välttämättömyydet.

Näin haet meille töihin

Jos meininkimme kolahtaa sinuun, kerro vapaamuotoisesti osaamisestasi ja kokemuksestasi tai lähetä meille CV:si osoitteeseen rekry(at)huutokaupat.com. Hienoja hakemuksia ei tarvita. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemuksen kanssa ei kannata aikailla.

Mikäli haluat kysyä jotain tehtävästä, voit olla yhteydessä Sepiin.
Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse numerosta +358 40 555 0317 ja sähköpostitse osoitteesta seppo.alatalo(at)mezzoforte.fi.

Tutustu tiimiimme ja katso muut avoimet paikat