(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö - Askola
Rex Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Rex Nordic Group on Pohjoismaiden johtava dieselkäyttöisten lämmittimien ja siirreltävien jäähdytyslaitteiden maahantuoja ja kehittäjä. Uutena tuotelinjana yhtiöllämme on uima-altaat sekä paljut ja niihin liittyvä tekniikka. Yhtiöllämme on kolme liiketoiminta-aluetta: maahantuonti, huolto ja tuotekehitys. Pääkonttorimme ja reilu 3000m² keskusvarastomme sijaitsevat Askolassa, n. 50km päässä Helsingistä. Keskusvarastoltamme tuotteitamme lähtee päivittäin eri Pohjoismaihin, Baltiaan ja Iso-Britanniaan. Askolassa toimii myös keskushuoltomme, jota täydentää mittava varaosavarasto.Meillä on paikalliset tytäryhtiöt kaikilla tärkeimmillä markkina-alueillamme. Toimimme tällä hetkellä Pohjoismaissa, Baltiassa sekä Iso-Britanniassa. Jälleenmyyjäverkostossamme on jo yli 400 jälleenmyyjää.Konsernimme liikevaihto viimeisellä täydellä tilikaudella oli noin 5 miljoonaa euroa. Konsernimme kuuluu korkeimpaan AAA-luokkaan, johon kuuluu vain 2,7% suomalaisista yrityksistä.
Etsimme Rex Nordic Oy:lle Askolaan, Monninkylään tuotepäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtäviisi kuuluvat

Tuotepäällikön roolissa vastaat Rex Nordicin uima-altaidenja paljujen tuotevalikoimasta ja tuotehallinnasta. Tulet osallistumaan myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen. Olet tärkeänä tukena kenttämyyjille jaosallistut alan messuille niin Suomessa kuin muuallakin Pohjoismaissa. 

Toivomme sinulta 

Sinulla on teknistä osaamista ja olet kiinnostunutkehittämään sitä edelleen tarpeen vaatimalla tavalla. Sinulta löytyyliiketoimintaosaamista sekä asiakas- ja markkinaymmärrystä. Olet myyntihenkinen,ratkaisukeskeinen sekä yhteistyötyökykyinen. Hallitset hyvin MS Officen ohjelmistot ja kommunikoitenglannin ja ruotsin kielellä.  Elämäntilanteesi mahdollistaasilloin tällöin matkustamisen työn puitteissa alan messuille myös Suomenulkopuolelle.

Tarjoamme 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kasvussa olevassa yrityksessä. Työskentelet alan johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden parissa kansainvälisessä ympäristössä. Saat koulutuksen tuotteisiimme ja mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua yrityksen kasvaessa. Meille on tärkeää työyhteisön hyvinvointi ja työviihtyvyys, jota rakennamme yhdessä. Palkitsemme aina henkilökuntaamme onnistumisista ja pidämme huolen, että myös palkkasi vastaa saavutuksiasi. Meillä pääset osaksi huikeaa pohjoismaista tiimiämme, johon kuuluu ihmisiä niin Suomesta, Virosta, Ruotsista kuin Norjastakin.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.