(Poistunut julkaisusta)

Tuoteomistaja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tuoteomistaja, asiakasrajapinnan tekoäly- ja robotiikkaratkaisut


Haemme Asiakkuuksien kehittämisyksikköön, asiakaskontaktien tuotealueelle, tuoteomistajaa asiakaspalvelua tukevien tekoäly- ja robotiikkaratkaisujen kehittämiseen.

 

Asiakkuuksien kehittämisyksikkö kehittää Kelan asiakkuuksia, asiakaspalvelua ja palveluverkkoa kokonaisuutena. Kehittämisyksikkö vastaa asiakkuusjärjestelmien ja niihin liittyvien palvelujen kehittämisestä ja jatkuvasta parantamisesta sekä asiointiin liittyvien palvelujen muotoilusta ja kehittämisestä.

 

Tuoteomistajana vastaat tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan mahdollisuuksien hyödyntämisestä Kelan asiakaspalvelussa. Näitä ovat mm. chattibotit, puheentunnistusratkaisut ja muut asiointia tehostavat digitaaliset innovaatiot. Vastaat kokonaisuutena uusien palveluiden kehittämisestä palvelumuotoilun keinoin. Tehtäväkuvaasi voi kuulua muitakin yksikön vastuulla olevia kehittämistehtäviä.

 

Tuoteomistajana toimit ketterässä toimintamallissa ohjaten moniosaavan kehitystiimin työtä. Palvelujen suunnittelussa teet aktiivista yhteistyötä muiden tuoteomistajien, asiantuntijoiden ja palvelujen loppukäyttäjien kanssa. Osallistut myös palvelujen kehittämiseen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Luot kontakteja ja olet mukana tuotealueesi verkostoissa ja siihen liittyvissä kehittämishankkeissa. Luot esiintymiselläsi positiivista imagoa Kelalle.

 

Odotamme sinulta vahvaa asiakaslähtöisyyttä sekä itseohjautuvuutta kehittämistyössä. Olet uudistamis- ja ratkaisuhakuinen ja omaat hyvän palveluasenteen. Osaat ohjata tiimin tavoitteellista toimintaa ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä. Työotteesi on energinen ja sinulla on kyky innostaa muita. Vahvuuksiasi ovat hyvät esiintymis- ja verkostoitumistaidot sekä selkeä ilmaisukyky. Katsomme eduksi palvelumuotoilun osaamisen. Tehtävät edellyttävät soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä työkokemuksella hankittua palveluiden kehittämisosaamista.

 

Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä työympäristössä. Saat ammatillista vastuuta ja toisaalta vapautta oman työsi organisointiin sekä osaavien ammattilaisten verkoston tuen.

Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi. Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai erikseen sovitusti muualla.


Lisätietoja antavat ke 4.9. klo 14-16 ja to 12.9. klo 10-11 ryhmäpäällikkö Riikka Alho, p. 040 828 6710 ja yksikön päällikkö Pirkko Kilpeläinen, p. 0400 816 147.

 

Hae tehtävää 16.9.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.