(Poistunut julkaisusta)

Tuoteomistaja (tekninen)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

OP Kauppiaspalvelut ja siihen kuuluva Checkout Finland Oy on osa OP-Ryhmää. Toimimme sähköisen kaupankäynnin keskiössä ja autamme suomalaista kauppiasta ja kuluttajaa kaupan alan digitalisoitumisen ymmärtämisessä ja hyödyntämisessä. Tuemme kauppiaita globaalissa kilpailussa tarjoamalla palveluita, jotka ovat edelläkävijöitä sähköisessä kaupankäynnissä. Palveluvalikoimaamme kuuluu erilaisia työkaluja verkko-, sovellus- ja myymälämaksamisen, tunnistamisen sekä logistiikan toteuttamiseen ja hallitsemiseen. Lisäksi tarjoamme tuotteita kivijalkakauppaan. Yli 9500 suomalaista kauppiasta takaa sen, että tekemistä riittää ja kasvamme kovaa vauhtia.

Haemme nyt Checkout Finland Oy:n Tampereen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Tuoteomistajaa (tekninen)

Meillä on mahtava tiimi; tunnelma on rento, tekeminen sitoutunutta ja itsenäisistä rooleista huolimatta asiat tehdään yhdessä. Päivittäisessä työssä apunasi ovat muut tuoteomistajat ja OP kauppiaspalvelun 60 hengen porukka. Työnkuvakin on mielenkiintoinen; pääset vaikuttamaan aidosti ajankohtaisiin asioihin maksamisen ja sähköisen kaupankäynnin palveluissa. Vastuullasi on huolehtia maksamisen palveluiden saumattomasta ja sujuvasta toiminnasta eri verkkokauppa-alustoissa ja sähköisissä palveluissa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä integraatio- ja alustakumppaneidemme teknisten asiantuntijoiden kanssa. Vastaat myös omalta osaltasi tuotekehitysprojektien määrittelystä ja projektien läpiviennistä. Päivittäinen tekeminen jaksottuu soveltuvin osin Lean- mallin ympärille. Työsi keskittyy Tampereelle, mutta työhösi kuuluu myös jonkun verran matkustamista pääosin Pääkaupunkiseudulle ja Ouluun. Konkreettisimmillaan työnjälkesi tulee näkymään asiakkaillemme mm. tällä sivulla https://checkout.fi/materiaalit/tekninen-materiaali/.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Haluamme sinun onnistuvan ja viihtyvän työssäsi. Siksi toivommekin, että sinulla on aikaisempaa kokemusta teknisen tuoteomistajan tai projektipäällikön työstä erityisesti SaaS- palveluiden parista. Parhaiten pääset työhön sisälle, jos omaat lisäksi ymmärryksen verkkokaupan toiminnasta tai web- pohjaisten palveluiden kehittämisestä. Sinun ei siis tarvitse osata koodata, vaikka ei siitä haittakaan ole.

Meille riittää, että ymmärrät, kuinka palvelu toimii käyttäjän näkökulmasta ja pystyt kuvaamaan siihen liittyvät asiakastarpeet tekniselle tiimille.

Toimit useiden sidosryhmien ja projektien kanssa yhtäaikaisesti, joten kyky priorisoida ja suunnitella omaa työtäsi järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti on tärkeä taito. Et välty yllättäviltä tilanteilta, joten viihdythän vaihtelevassa työssä ja ongelmanratkaisun parissa sekä pystyt ilmaisemaan itsesi hyvin myös englanniksi.

Mitä saat meiltä

Hienon tiimin ja mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi haluamme, että voit hyvin niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Toimistomme sijaitsee juuri remontoiduissa tiloissa Tampereen keskustassa, Hämeenkadulla. Lisäksi meillä on tiimit Helsingissä ja Oulussa. Puolet asiantuntijoistamme keskittyy tuotteidemme tekniseen sisältöön, toinen puolisko jakaantuu liiketoiminnan, asiakaspalvelun, markkinoinnin, myynnin ja hallinnon kesken. Välillä villasukkien ja säkkituolien välissä saattaa vilahtaa pieni toimistokoirakin. Pääset työskentelemään startup-hengessä tulosta tekevässä yksikössä, mutta tueksesi saat ison ja vakaan organisaation sekä sen tarjoamat edut. Kanssamme pääset rakentamaan maksamisen tulevaisuutta ja saat mahdollisuuden jättää siihen oman kädenjälkesi.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita rohkeasti viestiä tai soita, kerron mielelläni lisää. Tavoitat minut LinkedInistä https://www.linkedin.com/in/heidilaaja/ tai sähköpostilla heidi.laaja@checkout.fi. Puhelimella minut tavoittaa numerosta 0406632493 11.6 klo 12-13, 13.6 klo 9-10 tai 17.6 klo 15-16

Hae tehtävää OP Ura- sivuston kautta. Haku sulkeutuu 26.6, mutta käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.