(Poistunut julkaisusta)

Tuoteomistaja (Product Owner)
Media Tailor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

HAEMME      

Media Tailor Oy hakee Tuoteomistajaa (Product Owner) vakituiseen työsuhteeseen. Media Tailor kehittää nykyisille ja uusille asiakkailleen jatkuvasti uusia, monipuolisempia ja tehokkaampia tapoja tuottaa ja hyödyntää digitaalista aineistoa ja siihen liittyvää dataa yritysten eri toiminnoissa. Tuoteomistajan tärkein rooli on saattaa yhtiön uusia innovaatioita tuotantoon ja markkinoille.

TYÖN KUVAUS

Tuoteomistajana vastaat uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä yhdessä kehitystiimin kanssa. Raportoit kehitysprojektien etenemisestä toimitusjohtajalle. Osallistut aktiivisesti myös olemassa olevien tuotteiden kehittämiseen ja ylläpidät tuotteiden roadmappia. Suuremman kuvan ymmärtämisen lisäksi sinun pitää kuitenkin pystyä kuvaamaan ja priorisoimaan tuotteen ominaisuudet kehitystiimille ja seurata aktviisesti kehitysprojektin edistymistä.

Vastaat myös tuotteen kaupallistamisesta yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Suunnittelet ja toimeenpanet tuotteen markkinointistrategiaa sekä osallistut myynnin käynnistämiseen. Vastaat tuotekehityksen budjetoinnista ja raportoinnista.


ODOTAMME

Tuoteomistajalta odotetaan vahvaa osaamista projektinhallinnasta sekä aikaisempaa kokemusta ohjelmistotuotteiden kehityksestä. Tuoteomistajalta vaaditaan kokemusta toimimisesta asiakasrajapinnassa (B2B) sekä markkinoiden ymmärtämistä. Tuoteomistajan tulisi pystyä myös itse markkinoimaan.

Tuoteomistajan tulee olla kunnianhimoinen ja rohkea asioiden edistäjä. Sinun tehtäväsi on pitää tuotteen ylläpitoon ja kehitykseen liittyvä kokonaiskuva hallussa koko ajan. Tuoteomistaja huolehtii, että kehityksessä toteutetaan tuotteelle määriteltyä kokonaistavoitetta. Osaat huolehtia, että käyttäjien tarpeet on määritelty oikein, että lopputulos on näiden vaatimusten mukainen ja että tuotantokäytössä täyttyy palvelulta odotettu palvelutaso.

TARJOAMME

Tuoteomistajana pääset toimimaan uusien tuotteiden keulahahmona. Tarjoamme nuoren, dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan Helsingin Pasilassa.

HAKEMUKSET

Toimita avoin hakemus, referenssi tuotteet ja/tai projektit, CV ja palkkatoive 1.12.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@mediatailor.fi