(Poistunut julkaisusta)

Tuoteomistaja (Product Owner) eläkepalvelujen palvelukehitystiimiin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme Varman eläkepalvelujen palvelukehitystiimiin tuoteomistajaa (Product Owner)

Varma hoitaa noin 550000 vakuutetun ja 350000 eläkeläisen eläketurvaa. Varman eläkepalveluissa vastaamme eläke- ja kuntoutusasioiden käsittelystä sekä asiakaspalvelusta eri elämäntilanteissa. 

Haemme nyt joukkoomme tuoteomistajaa (Product Owner) kehittämään henkilöasiakkaille tarjottavia verkkopalveluitamme.

Tehtäväkokonaisuuden sisältö

Tuoteomistajana olet keskeisessä roolissa osana ketterää Scrum-tiimiä, joka kehittää tunnistautuneiden henkilöasiakkaiden palveluja. Hallinnoit ja priorisoit vastuualueesi kehitysjonoa vastaanottaen asiakkailta ja liiketoiminnasta kumpuavia kehitystarpeita sekä tulkitset niitä teknisten toteuttajien kielelle. Autat kehitystiimiä saavuttamaan liiketoiminnan edustajana asettamasi tavoitteet, otat kantaa sisältökysymyksiin asiakkaan näkökulmasta ja hyväksyt tuotokset. 

Tuoteomistajana vastaat siitä, että palvelut täyttävät asiakkaiden tarpeet ja nivoutuvat osaksi erinomaista asiakaskokemusta. Merkittävä osa työtäsi on yhteydenpito eri sidosryhmiin. Hallinnollisesti kuulut eläkepalvelujen palvelukehitystiimiin. 

Odotamme sinulta:

  • kokemusta tuoteomistajana tai esimerkiksi projektipäällikkönä toimimisesta
  • kokemusta ketterän kehittämisen menetelmistä ja ketteristä tiimeistä
  • asiakaskeskeistä asennetta, jonka myötä asiakasymmärryksen kartuttaminen mm. analytiikan ja asiakkaan kuuntelun keinoin on luonteva osa toimintatapojasi
  • kykyä omaksua ja hallita laajoja kokonaisuuksia, sietää painetta ja johtaa omaa työtäsi suunnitelmallisesti ja ennakoiden
  • rohkeaa, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua luoda omalta osaltasi hyvää ilmapiiriä
  • kykyä kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta esim. kaupalliselta, tietotekniseltä tai yhteiskuntatieteelliseltä alalta.

Arvostamme lisäksi ymmärrystä ja/tai kokemusta palvelumuotoiluprosessista, -fasilitoinnista ja -johtamisesta. Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksien perusteiden tuntemus katsotaan eduksesi. Hienoa myös, jos sinulla on jo kokemusta työeläkealasta ja erityisesti eläke-etuuksista. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kehittäen Varman digitaalisia palveluita mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä, joka on samalla myös ainutlaatuinen yhteiskunnallinen näköalapaikka. Sinua odottaa mahtava työilmapiiri ja työkaverit, jotka suhtautuvat työhönsä ilolla ja intohimolla, sparraten ja jakaen osaamistaan toisilleen. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Voit hakea tehtävään viimeistään 25.8. kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisella hakemuslomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelukehityspäällikkö Topias Filppu, p. 050 3113 187, ke 14.8. klo. 10-11 ja ke 21.8. klo. 10-11, sekä eläkepalvelujohtaja Arto Hartikainen, p. 040 7398 803, ma 19.8. klo 15-16.