(Poistunut julkaisusta)

Tuoteomistaja ja suunnittelija, Tietopalvelut
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Kelan Tietopalvelujen tulosyksikön tehtävänä on kehittää tietopalveluja Kelan ydintoiminnalle ja yhteistyökumppaneillemme. Tietopalvelut tuottaa mm. analytiikka-, tietovaranto-, tiedonvälitys-, tutkimus- ja innovaatiopalveluita.

Haemme Kelan tietopalvelujen kansainväliseen tiedonvälitykseen tuoteomistajaa ja suunnittelijaa. 
Tehtävät sijoittuvat Tietopalveluiden tiedonhallintayksikössä toimivaan ydintiedot ja tiedonvälitysryhmään. Ryhmän tehtävänä on henkilön ydintietojen muodostaman palvelukokonaisuuden ja kansallisen- että kansainvälisen tiedonvälityksen kehittäminen ja ylläpito.  
Ryhmäämme kuuluva EESSI (Electronic Exchange of Social Security Information) palvelukokonaisuus on vuoden 2020 alkupuolella siirtymässä hankevaiheesta palvelujen tuotantovaiheen kehittämiseen ja ylläpitoon. Etsimme joukkoomme uusia innokkaita tekijöitä. 


EESSI on Euroopan laajuinen Sosiaaliturvan sähköinen tiedonvälitysjärjestelmä, ja Suomen EESSI -yhteyspisteenä toimii Kela. EESSI yhteyspiste tuottaa palveluita muille kansallisille hyödyntäjille huomioiden samalla Komission edellyttämät vaatimukset. Ryhmämme vastuulla on Kelassa huolehtia yhteyspisteen toiminallisuudesta, kehittämisestä sekä toiminnan lainmukaisuudesta. 


Tuoteomistajana EESSI kehitystiimissä hallinnoit tuotealueen kehitysjonoa, ohjaat kehitystiimin toimintaa, priorisoit tehtäviä yhdessä tiimin jäsenten kanssa ja osallistut tuoteominaisuuksien määrittelyyn. Tunnet hyvin tuotteen muodostaman kokonaisuuden ja loppukäyttäjien tarpeet. Tuoteomistajana teet tiivistä sidosryhmäyhteistyötä Kelan sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimit myös EESSI yhteyspisteen muutoksenhallintaryhmän puheenjohtajana. 
Suunnittelijana EESSI kehitystiimissä vastaat yhteyspisteen palveluiden kehityksen ja ylläpidon toiminnallisista määrittelyistä ja prosessien kuvauksista. Ylläpidät palvelun lokitietoja ja Master dataa. Teet tiivistä yhteistyötä tiimin teknisten toteuttajien ja testaajien kanssa. Osallistut EU –rahoituksen raportointimateriaalin koostamiseen ja loppuraportointiin.

 

Voisit sopia tuoteomistajaksi tai suunnittelijaksi, jos 
-    olet aktiivinen ja itsenäinen työntekijänä
-    olet hyvä tiimipelaaja ja olet yhteistyökykyinen
-    sinulla on kykyä oppia ymmärtämään erilaisia teknisiä toteutuksia ja arkkitehtuuria
-    haluat oppia ymmärtämään ulkopuolisten toimijoiden palvelujen toiminnallisuutta
-    pystyt tuottamaan sujuvaa kirjallista materiaalia
-    sinulla on kokemusta ketteristä kehitysmenetelmistä
-    puhut ja kirjoitat englantia hyvin
-    sinulla on korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto

 

Arvostamme lisäksi
-    taloushallinnan ja budjetoinnin ymmärtämistä tai valmiuksia omaksua niihin liittyviä vaatimuksia ja ohjeita
-    kokemusta projektirahoituksesta
-    esiintymisvalmiutta
-    SharePoint osaamista

 

Henkilöstöetuina tarjoamme
-    osaamista vastaavat kehittymismahdollisuudet sekä hyvät koulutusmahdollisuudet
-    kattavan työterveys- ja hammashoidon
-    lounasedun
-    tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin


Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän tietojärjestelmien kehittämisen parissa, kehittyvässä työympäristössä. 
Työskentelypaikkana on Helsinki, myös etätyö on mahdollista. Ilmoitathan hakemuksessasi, kumpaa tehtävää haet ja palkkatoiveesi. 


Tehtävään valitulle suoritetaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Lisätietoja saat sähköpostitse ryhmäpäällikkö Katja Heikkiseltä (etunimi.sukunimi@kela.fi). 
Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi 5.12.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.