(Poistunut julkaisusta)

Tuoteomistaja, integraatiot
DigiFinland Oy (SoteDigi)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

DigiFinland Oy (SoteDigi) on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, joka kehittää ja tukee kansallisia digitaalisia ratkaisuja monialaisen julkisen hallinnon tarpeisiin.

Haemme tuoteomistajaa ohjaamaan Omaolo-palveluun tehtävien integraatioiden kehitystyötä. Omaolo.fi on sosiaali-, terveyden- ja suun terveydenhuollon sähköinen palvelu- ja asiointikanava, joka tukee oma- ja itsehoitoa sekä ohjaa tarvittaessa tarkoituksenmukaisen avun ja tuen piiriin. Omaolo sisältää terveydenhuollon oirearvioita ja sosiaalihuollon palveluarvioita.

Tuoteomistajana tehtäviisi kuuluu:

  • Asiakastarpeiden kartoitus omalta vastuualueelta
  • Tuotteen (osan) roadmapin suunnittelu, ylläpito ja viestintä
  • Roadmapin jalkauttaminen tuotetiimille suunnittelu- ja toteutussprinteille
  • Vaatimusten ja riskien kirjaaminen ja ylläpito, elinkaaren hallinta
  • Tuotetiimin työn seuranta: katselmoinnit/hyväksynnät, linjaukset, sprinttien suunnittelu tiimin kanssa, dokumentaation tuotokset
  • Tuotteen käyttöönoton suunnittelu yhteistyössä tuki- ja käyttöönoton tiimien kanssa
  • Yhteistyö ja raportointi muiden tuoteomistajien ja integraatioiden projektipäällikön kanssa
  • MDR-prosessien mukaiset dokumentoinnit omalta alueeltasi sekä osallistuminen katselmointeihin

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta sovelluskehityksestä erityisesti integraatioihin liittyen ja sovelluskehityksen ohjaamisesta, erityisesti eduksi katsotaan kokemus ketterin menetelmin toteutetusta kehitystyöstä.

Katsomme eduksi kokemuksen seuraavilta osa-alueilta:

  • Sovellus- ja integraatioarkkitehtuurien tunteminen (mm. mikropalveluarkkitehtuuri, modulaarinen APIen hallinta, DevOps, OpenSource alustaratkaisut, kansalliset ratkaisut kuten Suomi.fi).
  • Tietojärjestelmäintegraatioiden teknologiat ja standardit (mm. REST, WebServices, HL7 FHIR & Smart-on-FHIR)

Arvostamme kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta ja siellä käytetyistä järjestelmistä. Lääkinnällisiin laitteisiin liittyvä kokemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot sekä joustava työote. Innostut kehittämään jatkuvasti työtapoja ympäristössä, jossa yhdistyy sekä ketterä kehittäminen että toimintaympäristö, johon liittyy paljon sääntelyä. Työ edellyttää hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa monialaisessa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa sote-uudistustyötä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta työskentelemme myös etätöissä kotikonttoreilla ympäri Suomea.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 27.9.2020. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Hanna Nordlund, puh. 043 825 7275.