Tuoteomistaja, analytiikka
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

SoteDigi Oy on valtion omistama kehitysyhtiö, joka kehittää ja tukee kansallisia digitaalisia ratkaisuja monialaisen julkisen hallinnon tarpeisiin.

Haemme nyt tuoteomistajaa (analytiikka) Asukkaan digipalvelut -hankkeeseen.

Tuoteomistajana tehtäviisi kuuluu:

  • Asiakastarpeiden kartoitus vastuualueesi (analytiikka) osalta
  • Tuotteen analytiikan roadmapin suunnittelu, ylläpito ja viestintä
  • Roadmapin jalkauttaminen tuotetiimille suunnittelu- ja toteutussprinteille
  • Vaatimusten ja riskien kirjaaminen ja ylläpito, elinkaaren hallinta
  • Tuotetiimin työn seuranta: katselmoinnit/hyväksynnät, linjaukset, sprinttien suunnittelu tiimin kanssa, dokumentaation tuotokset
  • Tuotteen käyttöönoton suunnittelu yhteistyössä tuki- ja käyttöönoton tiimien kanssa
  • Yhteistyö ja raportointi muiden tuoteomistajien kanssa
  • MDR-prosessien mukaiset dokumentoinnit omalta alueeltaan sekä osallistuminen katselmointeihin

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta digitaalisten palvelujen analytiikan parissa erilaisissa raportoinnin ja analytiikan projekteissa. Odotamme aikaisempaa kokemusta tuoteomistajan roolista. Olet kiinnostunut asiakkaan liiketoiminnasta ja analytiikkaan kohdistuvista tarpeista ja pystyt ohjaamaan toimittajan työtä sen mukaisesti. Hallitset analytiikan ja raportoinnin menetelmät ja työkalut.

Arvostamme kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta ja siellä käytetyistä järjestelmistä. Lääkinnällisiin laitteisiin liittyvä kokemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot sekä joustava työote. Innostut kehittämään jatkuvasti työtapoja ympäristössä, jossa yhdistyy sekä ketterä kehittäminen että toimintaympäristö, johon liittyy paljon sääntelyä. Työ edellyttää hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa monialaisessa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa sote-uudistustyötä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta suhtaudumme joustavasti etätöihin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 23.8.2020. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hankepäällikkö Jonna Piiroinen, puh. 040 730 3044.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot