Tuotemyyntipäällikkö
Weckman Steel Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme Weckman Steelille Vierumäelle tuotemyyntipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tuotemyyntipäällikkönä työskentelet aktiivisesti B2B-uusasiakashankinnan, mutta myös avainasiakkuuksien hallinnan, kehityksen sekä jälkimarkkinoinnin parissa. Tuotealueenasi ovat teräsrakenteiset hallit sekä traktoriperävaunut, ja tyypillisiä asiakasryhmiä ovat mm. arkkitehti- ja insinööritoimistot, rakennusliikkeet sekä jälleenmyyjät ympäri Suomea. Työ on yhdistelmä niin ratkaisumyyntiä kuin myös valmiiden tuotteiden myyntiä. Myöhemmässä vaiheessa myyntialue voi laajentua myös muihin pohjoismaihin. Weckmanilla tunnetaan kohdemarkkinaa todella hyvin, joten pääset tehtävässä alkuun erittäin jouhevasti. Tehtävää on mahdollista hoitaa pitkälti kotikonttorilta, ja suurimman osan työajastasi olet liikkeellä.

Tehtävä sopii ennen kaikkea kehityshaluiselle myyjälle, joka pyrkii aina ratkaisemaan asiakkaan ongelmat ja löytämään heille parhaat ratkaisut unohtamatta asiakkuuksien menestyksekästä hoitoa. Aiempi myyntikokemuksesi voi olla esimerkiksi teollisuudesta, maatalouden tehtävistä, rakennusalalta tai täysin muulta alalta, sillä asenteesi on meille tärkein. Tehtävän työkieli on suomi, mutta tarvitset lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Miksi Weckman Steel?

1. Sinä vaikutat: Weckmanilla sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Olet osana luomassa uusia kokonaisuuksia tulevaisuuden asiakastarpeisiin.

2. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mistä pidät ja missä olet hyvä sekä näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä ja me haluamme olla sitä myös sinulle. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

3. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä, jonka luomme yhdessä.

Tule siis mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden perävaunu- ja halliratkaisuihin ja hae tehtävää oheisesta linkistä. Mikäli sinulle jäi kysyttävää tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Kristiina Vormalaan Barona Engineeringilta (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Kristiina Vormalaan Barona Engineeringilta (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399926
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 040 837 4019
  • Sijainti: Lahti, Heinola