(Poistunut julkaisusta)

Tuotemarkkinointipäällikkö
Build Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Haemme kasvuyrityksemme dynaamiseen tiimiin Tuotemarkkinointipäällikköä vastaamaan ElaProof-tuotteiden tuotehallinnasta ja -markkinoinnista. 

ElaProof-tuotteet auttavat asiakkaitamme suojaamaan ja korjaamaan heille tärkeää rakennusomaisuutta ekologisesti kestävällä tavalla. 

Olet avainroolissa suunnittelemassa ja toteuttamassa ElaProof-tuotteiden markkinointia ja myynnin tukea. Vastuualueeseesi kuuluu kehittää ja hallita Elaproof-tuotteiden nettinäkyvyyttä, esitteitä, tuotekortteja, työohjeita, pakkauksia ja kaikkea muuta tuotteisiin liittyvää. Toimit tiiviissä yhteistyössä erityisesti myynnin ja tuotekehityksen kollegojen kanssa.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Vantaalla mutta liikut sujuvasti myynnin tukena myös asiakkaiden ja suunnittelutoimistojen parissa ympäri maata tai ulkomailla. 

Tehtävä edellyttää teknistä osaamista, esimerkiksi insinöörin koulutusta, sekä kokemusta rakennustuotemaailmasta ja markkinoinnista. Netin ja digimarkkinointityökalujen ymmärtäminen sekä kaikki kielitaito on vahvaa plussaa.

Odotamme sinulta positiivista otetta, oma-aloitteisuutta, suunnittelukykyä niin aikataulujen kuin tavoitteiden pilkkomisenkin osalta, asennetta ja hyvää työmoraalia. Joustavuus, jämäkkyys ja palveluhalukkuus ovat osa luontaista toimintatapaasi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kehittyvän työpaikan nopean kasvun vaiheessa olevassa yrityksessä ja paljon mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sekä vaikuttamiseen. Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoiveineen sähköpostilla 17.1.2019 mennessä osoitteeseen juha.koponen@buildcare.fi.