(Poistunut julkaisusta)

Tuotelähettiläs, engcon
engcon

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

engcon on maailman johtava kaivukoneisiin tarkoitettujen tehokkaiden kokonaisratkaisujen toimittaja, joka etsii nyt Mustasaareen toimipisteeseen innostavaa liidien louhijaa! Tässä tehtävässä tavoitteesi on keskustella asiakkaiden kanssa, ymmärtää heidän tarpeensa ja lisätä heidän tietämystään engconista.

Meidän tuotelähettiläämme ovat hyviä kuuntelijoita, antavat neuvoja ja kertovat kampanjoistamme ja ratkaisuistamme sekä tutuille, että uusille asiakkaille. Tuotelähettiläänä olet myyntitiimin luottopakki ja asiakkaiden ensimmäinen kontakti. engconin arvoja ovat ammattimaisuus, aktiivisuus, viestintä, selkeys ja joustavuus. Asiakas on engconilla kaiken keskipiste ja olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme. Katso täältä viimeaikaisia saavutuksiamme: https://engcon.com/fi/uutiset-ja-lehdisto.html

Työtehtävä ja asiakkaat

Tehtäväsi on rakentaa asiakasverkostoa palvelevalla otteella. Kontaktoit loppukäyttäjiämme eli henkilöitä, jotka omistavat ja/tai käyttävät kaivinkoneita, markkinoit tuotteitamme ja ratkaisumme heille. Kartutat sekä uusien, että olemassa olevien asiakkaiden tarpeita pääosin puhelimitse ja työssä voitkin hyödyntää sosiaalista pelisilmääsi, kuuntelutaitoasi ja tutkivaa otetta. Toki tapaat asiakkaita myös kasvotusten asiakastapaamisissa, messuilla ja muissa engconin tapahtumissa – tulet luomaan ison verkoston ja oletkin heidän ensimmäinen kontakti engconiin. Tutustu asiakkaisiimme etukäteen täältä: https://engcon.com/fi/engcon-tuotteen-omistaminen/referenssit.html

Ready to dig deep?

Tämä on priorisoitu positio engconissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön, miksi ja miten kommunikoimme asiakkaidemme kanssa. Saat askel askeleelta oppia tuotteistamme ja ratkaisuistamme, sekä siitä miksi tämä työ on tärkeää niin omalle myyntiyhtiölle, kuin koko engconille. Tulet osaksi meidän engcon Ambassador -ohjelmaa, joka on kansainvälinen verkosto, johon kuuluu kaksi tuotelähettilästä jokaisesta myyntiyhtiöstä. Kaksi kertaa vuodessa käymme tutustumassa yhteen yhdeksästä myyntiyhtiöstämme Skandinaavissa, Euroopassa tai USAssa. Haluamme näin jakaa best practise ja kehittää osaamistamme myyntiin ja markkinointiin. Meidän ”keltasydäminen” perhe antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen. Tiedämme, että meillä tulet kehittämään myynnin ja markkinoinnin osaamistasi, jotka ovat hyviä taitoja urasi jatkoa ajatellen, niin engconilla kuin muissa yrityksissä.

Näistä on hyötyä engconin tuotelähettiläänä:

  • Kyky innostaa ja kuunnella
  • Työkokemus (puhelin)myynnin tai markkinoinnin parissa
  • Kielitaito – koska organisaatiomme on kansainvälinen, hyvä englannin ja/tai ruotsin osaaminen voi tulla tarpeeseen, varsinkin tavatessasi muita engconin tuotelähettiläitä

Toki, jos tunnet kaivukoneet kuin omat taskusi, on siitä valtavasti hyötyä. Silti sitäkin tärkeämpää on taito oppia, miten eri tavoin engcon voi palvella asiakkaitaan.

Tarjoamme:

  • Vakituinen työ täysillä tunneilla
  • Hyvän pohjapalkan ja motivoivan palkitsemisjärjestelmän
  • Laadukkaat tuotteet ja ison työnantajayrityksen, josta voit olla ylpeä
  • Huumorintajuisen ja rennon tiimin, jossa kehittyä eteenpäin

Oletko etsimämme lisäys tiimiimme? Lähetä hakemuksesi heti, haastattelemme hakuaikana ja paikka täyttyy heti oikean henkilön löydyttyä!

Mietitkö vielä? Baronan HR konsultti Mette Karlman vastaa mielellään kysymyksiin ma-pe 08.00-16.00, 040-6891165 tai mette.karlman@barona.fi.